Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crack] Aktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Nie wie ktos czy sa jakies cracki do aktywacji Windowsa XP Home =/... Nigdzie nie moge znalezc...

Prosze o pomoc :D Niech ktos sie wypowie.. Moze uzywa jakiegos cracka itp...

Z gory dziekuje..

Stawiam 5*

//Ciach

Opublikowano

jak to nie to forum.. w pogaduszkach najwiecej osob pisze a pod programowanie cheatow to nie podchodzi to sie zastanow... 0o

//Ciach

Opublikowano

Ja znam sposób!

Co prawda nie na crackowanie lecz na dostanie dobrego oprogramowania :)

Jest to banalnie proste idziesz do sklepu i kupujesz :D

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

doniak wez z takimi uwagami to do przedszkola ;]

a cheatowanie?? to prawie jak piractwo tez nielegalne.. a to forum o cheatach to tez za bardzo nie legalne.. tworcy roznych gier nie pozwalaja na uzywanie cheatow jest to zabronione a jakos uzywacie ;]

//Ciach

Opublikowano

Ohoho Makin sie rozpedziles troche, a co np z crackami do botow do tibi?

@topic: zainstaluj sobie xp pro wraz z zintegrowanym sp3 i pominietym genuine checkiem (gdzies widzialem takie instalki)

Ew moge Ci wrzucic moja czysta integracje z sp0 VLK do sp3, keya przy instalacji mozesz uzyc jakiegos z neta, instalka nie wymaga aktywacji wiec bedziesz tylko ograniczony z aktualizacjami i downloadem z microsoft.com

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

nic nie zrozumialem z tego co napisal Wojtasek :D chce poprostu zeby to gowno ze mam iles dni do konca mojego systemu nie wyskakiwalo ><.. te legalizatory dzialaja do Home Edition SP2?

//Ciach

• 6 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...