Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkolne Uwagi ^^

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdziwe:

1. "uczen Adam wyrwal drzwi od meskiej ubikacji "

2. "Adam rozpyla niebezpieczna substancje w klasie" - byl to dezodorant bo jebalo xD

3. "Adam M. jest niebezpieczny dla kolegi" - wymusilem tylko dlugopis xD

4. " Uczen Adam Meller zepsol krzeslo " - spytalem sie tylko czy moge wymienic krzeslo bo tamto sie buja xD

5. "Adam Meller zachodzi kolezanke od tylu" - straszylem ja xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja przez cale gimnazjum i teraz w liceum nie mialem zadnej uwagi.... nie ze jakis kujonek co nie bawi sie ale zawsze sie umialem dobrze wykrecic :D

//Ciach

Opublikowano

Sebastian pobił 2 kolegów(mówili że mam ADHD) i koleżankę(bo przezywała mnie pokemon) po lekcjach i przezwał mnie [wyche] niedorobiona

{bo ona powiedziała że jestem niedorozwinięty}

to chyba jedyna fajna uwaga

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Patryk głośno klika w klawiature. padłem ehhh

Patryk wyrywa koledze włosy na lekcji polskiego. chyba ją j**** ja go tylko za głowę złapałem a ta,że mu włosy wyrywam -.-

Patryk krzyczy i nie słucha poleceń oraz grozi nauczycielce i koleżance piciem..... OmG padłem na tej religi ekhym...

Opublikowano

Dzisiaj uwaga moich kumpli

Patryk i Mateusz bzykają się na przerwie
xD

A tak na serio to bili się w krzakach ;P

@down doklejała strone?? to wy grzeczni jesteście ;P my mamy zeszyt od uwag i punkty z zachowania np. sprzątanie boiska + 10 a przeszkadzanie na lekcji - 10 itp. Mój kolega miał w 6 klasie -400 :D i 4 strony uwag xD

2pac.jpg
Opublikowano

moji kumple juz maja tyle uwag ze wychowawczyni doklejala strone ^^ np:

uczen Daniel C. wchodzac do klasy mowi "wypierdalaj" xD

Krzysztof F. kladzie sie na ziemie i chodzi po klasie bez pozwolenia.

Krzysztof F. wysypał i popsul smietnik szkolny. (on go tylko splaszczyl :D)

Krzysztof F. zabiera dziennik nauczycielce (nauczycielka pozniej chodzila z dziennikiem po klasie xD) (co pozniej byla policja)

Krzysztof W. uderzyl pania ______ ______ w głowe z głowy schodzac po schodach o.0

Daniel K. Wyszedl z klasy z plecakiem i opuscil szkole. (on tylko do sklepu chcial isc xD bo mu przerwa niestarczyla)

^^^^ oczywiscie ja mam tylko 1 uwage ze nienosze mundurka.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

U nas rok temu była babka od bioli nazywała się Chyra albo Hyra, a ja nie widziałem i wszyscy mówili, Pyra ; o. Rok temu.

"Damian woła Panią ©Hyre, Pyra." Rok temu.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Dokładnie to było ,,zabić Pyrę!''.Ja to krzykłem ale było na aciusia xD<thx ;D>

Rozbiła mnie też uwaga ,,Krzysztof grozi klasie,że wyleje na nią napalm i wymawia nazwy nieznanych substancji''

A także miał drugą ,,Krzysztof dziwnie patrzy,prawdopodobnie na dziwny pomysł''

Opublikowano

ja mam babke teraz od biologi nazwisko hula-hudyga xD

dzisiejsza uwaga

"strzela do kolegi z długopisu po trafieniu krzycząc "hahah hed szot"" najlepsze jest to jak polonistka to napisała xD

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Moje uwagi:

"Przemysław P. wydaje dziwne dźwięki na lekcji W-f" Krzyczalem ;d

"Przemysław P. śpiewa na lekcji i nie reaguje na odpowiedzi nauczyciela" Śpiewałem klubowe piosenki

"Przemek chodzi po klasie i żuca papierami" Chciałem wziąsc i wyżucic ale dala mi uwage

Opublikowano

ale wy kity sadzicie to omg...

Rozbiła mnie też uwaga ,,Krzysztof grozi klasie,że wyleje na nią napalm i wymawia nazwy nieznanych substancji''

A także miał drugą ,,Krzysztof dziwnie patrzy,prawdopodobnie na dziwny pomysł''

tak dostalbys uwage za wymawianie nie znanych substanji haha ^^ ale to na dole i tak own, za patrzenie sie dostal uwage ^^ wez z tymi kitami wyjdz stad ;>

2006-2010

Opublikowano

taka dzisiaj mialem akcje xD (tzn moj kolega)

Nauczycielka od niemca mowi : Czy ty masz gume ? Wyrzuc ją do kosza.

qumpel-Gume to ja mam na ch***

mam z tego polew az do teraz xD

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Energyglove ja od ostatniego czasu obracam się w towarzystwie pirotechników i sam do tej grupy przynależę w pewnym sensie ;D.Czytaj uważnie,to nie ja a jak byś był w mojej szkoły to byś wiedział co się dzieje jak poniektóre nauczycielki nawet nie wiedza kto co powiedział i tak wstawiają uwagi więc -.-?owned.A ta uwaga z napalmem,nie chodziło mi o prawdziwy napalm łosiu bo by go do kryminału wsadzili...subastanje napalmo podobne łatwo zrobić w domu więc ;).A druga uwagą bynajmniej przeczytaj ,,dzienniczek'' naszej klasy.U nas od tego,że uczniowie źle siedzą po przyklejanie na godło kraju obraz penisa.Nie wierzysz ptaj sie aćka co sie dzieje we ,,współczesnym'' szkolnictwie i szkołach publicznych.Mam się dalej rozpisywać?

Opublikowano
Energyglove ja od ostatniego czasu obracam się w towarzystwie pirotechników i sam do tej grupy przynależę w pewnym sensie ;D.Czytaj uważnie,to nie ja a jak byś był w mojej szkoły to byś wiedział co się dzieje jak poniektóre nauczycielki nawet nie wiedza kto co powiedział i tak wstawiają uwagi więc -.-?owned.A ta uwaga z napalmem,nie chodziło mi o prawdziwy napalm łosiu bo by go do kryminału wsadzili...subastanje napalmo podobne łatwo zrobić w domu więc ;).A druga uwagą bynajmniej przeczytaj ,,dzienniczek'' naszej klasy.U nas od tego,że uczniowie źle siedzą po przyklejanie na godło kraju obraz penisa.Nie wierzysz ptaj sie aćka co sie dzieje we ,,współczesnym'' szkolnictwie i szkołach publicznych.Mam się dalej rozpisywać?

Nawijaj Dalej :D

signature0a.png
Opublikowano

No cóż, z tym Krzyśkiem to na 101% nie było u nas w szkole. Chyba.

Ale no co mogę powiedzieć, 3-4 osoby mają już po 2 kartki uwag ;].

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

lecz jakby nie patrzec w tamtym poscie nie bylo nic o pirotechnikach :) ja osobiscie bawie sie w chemie.. i co nieco potrafie zrobic ;)

2006-2010

Opublikowano

Ja wole pirotechnikę lecz chemia i pirotechnika są ze sobą bardzo powiązane, nie będę się rozpisywał o napalmach bo to nie strona,która ma szkolić nowych terrorystów ;DD.Aciek dziś na biologi zrobili przebitke -.- piramida z 7 krzesełek xD

Opublikowano

"Damian gada na lekcji angielskiego o erotycznych rzeczach "

@2x up zainwestuj w slownik ;)

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

Ehh w podstawówce miałem ponad 2 strony ;/ i nauczyciele kumplowi połowe kartki zabrali bo szła 3 xD

A o to jedna, którą pani napisała mi w zeszycie

Adrian nie uważa na lekcji, przeszkadza innym uczniom ,odwraca się,rzuca długopisem, używa nieodpowiedniego słownictwa <--- wymskło mi się :P

A to jedna z dzisiaj na zastępstwie z biologii :P

Adrian chciał uderzyć kolegę a gdy się na niego spojrzałam powiedział, że ma wrzody w dupie i że zaraz go pizgnie

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

"Damian gada na lekcji angielskiego o erotycznych rzeczach "

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

Uwaga mojego kumpla:

"Zalał klase nadmiernie podlewając kwiatek"

Wszystkie pytania składać na e-mail !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...