Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Inne]Zasady Pojedynków . Lekka Zmiana , Propozycja.

patek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponowałbym zrobić coś takiego w pojedynkach , że jest jakaś osoba do , której obydwaj usherzy wysyłają prace i ta osoba wstawia je bez podpisu..

Często widzę coś takiego , że ludzie głosują patrząc na range ushera . Dlatego też gdy dana osoba wstawi dwie prace , a nie będą podpisane nikt nie bedzie wiedział która jest kogo i zaoszczedzi to tak zwanych przekrętów ;p .

To jest moje zdanie . Jeśli ktoś chce może wysyłać do mnie prace nawet , ja moge je wstawić to jest no problem :) .

Czekam na wasze zdanie co do tego ..

A tak ps . Wróciłem . Miałem bana za ref ;p

Ok zapraszam do dyskusji :)

54585309939136444418.png

Opublikowano

Eee... dziwne.

Znaczy pomysł może i dobry, ale powiedz sam. Dość dobrze się tutaj znamy i dość dobrze znamy swój styl w jakim tworzymy. Więc to dość oczywiste czyja praca jest czyja.

Nie wiem co o tym myśleć. Nie za bardzo przychylam się do takiej propozycji, bo też nie chciałabym jakoś udziwniać tych pojedynków i robić z nich skomplikowanego procesu trwającego Bóg wie ile. Taka osoba musiałaby być dyspozycyjna, a wątpię że będzie obecna przynajmniej przez s7 czy 10 godzin na forum. Trochę absurdalne, a nie chcemy przedłużać jak już mówiłam trwania pojedynków.

Jestem na NIE.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

No ok , ok , ale jesli jest podany czas na oddanie pracy np 1 dzien to wystarczy , ze ta osoba co ma dostac prace wejdzie w polowie dnia i pod koniec . 2 wejscia by wystarczyły . :) ja przykladowo na mpc wchodze co około 1-2 godziny .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ja na MPC siedzę praktycznie cały dzień, chyba, że gdzieś wyjeżdżam albo pracuję.

Mimo wszystko nie jestem za tym pomysłem. I tak niektórzy się gubią w systemie pojedynków, dla mnie to zbędne utrudnienie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jestem na tak, super pomysł, myślę, że prace powinny być skadane do moderatora i on by je wystawiał.

Opublikowano

Proponowałbym zrobić coś takiego w pojedynkach , że jest jakaś osoba do , której obydwaj usherzy wysyłają prace i ta osoba wstawia je bez podpisu..

Często widzę coś takiego , że ludzie głosują patrząc na range ushera . Dlatego też gdy dana osoba wstawi dwie prace , a nie będą podpisane nikt nie bedzie wiedział która jest kogo i zaoszczedzi to tak zwanych przekrętów ;p .

To jest moje zdanie . Jeśli ktoś chce może wysyłać do mnie prace nawet , ja moge je wstawić to jest no problem :) .

Czekam na wasze zdanie co do tego ..

A tak ps . Wróciłem . Miałem bana za ref ;p

Ok zapraszam do dyskusji :)

Moim zdaniem większość głosuje, patrząc na range użytkownik...

Czasem głos jest niesłusznie dany najlepiej by było żeby 1 osoba dawała dwie prace swoją i przeciwnika..

+ dla autora tematu...

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...