Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandamt2 [No-Hamachi - Pl]

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serw powinien byc dopracowany zanim zostal opublikowany

zgadzam się w 100%.Teraz bez sensu off jest , i muszą teraz go dopracowywać , a nie trzeba w cale było.Z każdym privem no hamachi , no ip tak jest.Bez sensu , i to przeważnie polskie są.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

ja dostałem bana za zabicie wodza a mimi to ze padlem13razy na 33lvl LOL!

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

heh..mogłeś paść 13 razy ale co z tego , gdy był zabity na 1hit killerze lub jechałeś na SH ?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Opublikowano

Nietrzeba było poprostu używać hit kill -,-

Jak narazie jest błąd połączenia ...

Opublikowano

Słuchajcie. Sam myślałem, że serwer jest 24/h. Widocznie nie zrozumiałem się z głównym GA. Logowanie - wiadomo, jak na każdym serwerze może paść, ale gdy tylko GA jest ON-Line od razu to naprawia.

Nie rozumiem tych pajaców, którzy mówią, że serwer jest niedopracowany... Co w nim jeszcze brakuje? No co? Handlarze, drop, exp - wszystko idealnie dopasowane! Tylko te ciągłe OFF-y... Mam nadzieję, że szybko pozbędziemy się tego problemu. Ostatnio wystąpiły także lagi - rutynowa praca w Virtual mająca na celu konserwacje serwera! Mam nadzieję, że wszystkie wątpliwości zostały rozwiane, błędy - jak wszędzie się zdarzają, ale będą usunięte. Teraz zwracam się do wiary której wszystko przeszkadza, nie mają cierpliwości i gdziekolwiek szukają zaczepki - TEN SERWER NIE JEST DLA WAS!

Pozdrawiam.

draenorsygn.png

Opublikowano

Tak, myślę, że nawet dziś jeszcze pogramy. Problemy głównego GA nastały pewnie z powodu burzy i wielkich opadów, które przeszły także przez moją okolicę :/

draenorsygn.png

Opublikowano

Przepraszam ale właśnie mi chodzi o te lagi..heh.To nie jest normalne.I chodziło mi o to , że najpierw powinni coś zrobić , by ich nie było.Co do servera nie mam zaczepek , może za duży jest tylko drop yang.A teraz muszą właśnie to naprawiać , w ten czas , kiedy server mógł być ON , albo poczekać z otwarciem , bo publikowanie takiego servera na którym wiecznie wydupia za przeproszeniem ale nie da się powiedzieć inaczej i są duże lagi to bez sensu jest.A to chyba normalne nie jest , że wywala i lagi są.Nie rozumiem.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Opublikowano

Skoro nie rozumiesz napraw niespodziewanych bugów, błędów to wbij na inne serwery. Zobaczysz jaka tam jest masakra z takimi sprawami. Chciałbym zauważyć, że nie jest to żaden DEDYK! Tylko zwyczajne No-Hamachi postawione na normalnym komputerze!

draenorsygn.png

Opublikowano

kiedy bedzie on ?;p

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wczorajszy wczesny OFF był spowodowany przez burzę. Nie było internetu w całej miejscowości, dopiero rano 'fachowcy' naprawili szkody. Wszystkich was przepraszam za taki nieoczekiwany błąd. Teraz mamy małe problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...