Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Wybrac Szaman Smok -Leczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc z wybraniu klasy postaci do pvp szaman

A nastenie powiedzeniu jak dawc skille bony i staty i jkaie eq

BEdzie +++++++

big.png

DAJ ------

Opublikowano

smok lepszy w pvp? no nie wiem.. ale to zależy od umiejętności eq itd.. zwinność daje healerowi zdolność wygrania pvp niemalże bez starty HP, bo niektórych skilli da się unikać, i jeszcze jedno pytanie, na PRIV czy PL?

@offtop

obczajcie moją sygne :D

Opublikowano

Dokładnie. Healer na High Levelu jest wręcz idealny do pvp.

Wszystko objaśnione zostało, temat teoretycznie do zamknięcia.

Opublikowano

Obie postacie są równie dobre w pvp, różnica jednak polega na tym że smok liczy na szczęście by muc szybko zakończyć walke a healer powoli i skutecznie brnie do celu.

Opublikowano

Nie sądzę na priv serverach liczy się "pierwsze pierdol..." smok ma wiekszy dmg ze skiili od leczenia lecz... jezeli masz duzo kasy i grasz na priv. robisz sobie full abs na dane klasy do tego bony ludzi itd. ze skilli dostaniesz po 2 k a straty te nadrobisz leczeniem... lecz ja jestem zwolennikiem smoka dlaczego ? Malo ludzi robi eq na szamana to po pierwsze po drugie ze skowytu wyciągnąć 100 k bezcenne w woja 90+ lvl jezeli potrenujesz to nikt twoich skilli nie ominie. Jezeli zainteresuje Ciebie gra smokiem mogę polecić Tobie eq, które robiłem na CsYt2 mój nick to TepeChuje teraz serv. jest off ale zapytaj "k00ksów" z chunjo co robilem szamanem ; ) Bo i to dobre do expa a wrecz znakomite i do pvp super aczkolwiek na privach powiedzenie "jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" nie sprawdza się ;] POzdro

3r4 a.k.a. TepeChuje(Wypierdalać)