Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] CRC Bypass Dekaron UE

Kroti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CRC Bypass: http://rapidshare.com/files/158790635/CRC_bypass.rar.html

Instrukcja Video:

http://rapidshare.com/files/157816931/Video.rar.html

Trzeba oczywiscie sciagnoc Winhexa do modyfikowanie mobow ITP: Winhex 15.1

A tutaj do Rejestracji:

Name: "mazuki"

Addr1: "mazuki"

Addr2: "darksiderg"

Key1: 2DBB9E5341FE627B18B1DF45EA900C87

Key2: 16A475C08C71A4FFDA81B95A0799C5C2

Chksm: 55

Luncher Scan: http://www.virustotal.com/de/analisis/ebdb...52a43e61a4fd1e2

Dekaron_no_crc.exe: http://www.virustotal.com/de/analisis/8a88...219efc0283ae865

5rwheu.gif

Rekrut
Opublikowano

Hm takie małe info ten crc wyszedł tydzień temu a jak ktos nie kapuje jak zrobic vaca to sry po co lapie sie za haki

Powiem ino tyle ja jak mi sie nudzi to wbijam do crespo A i xp na Ego czyt respown 199ego.

Rekrut
Opublikowano

tak ino tam masz samego vaca do tego musisz dodać non agro i zwiększyć speeda mobów. Ino do tego potrzeba już wyższej inteligencji w postaci czytania ze zrozumieniem. A tego niestety wielu brakuje.

Dlatego popieram akcje moderatorów z *************** forum w sprawie gotowych haków.

Niet dla gotowców.

Opublikowano
Hm takie małe info ten crc wyszedł tydzień temu a jak ktos nie kapuje jak zrobic vaca to sry po co lapie sie za haki

Powiem ino tyle ja jak mi sie nudzi to wbijam do crespo A i xp na Ego czyt respown 199ego.

ten crc byl dostepny od poczxatku expedycji, tylko trzeba bylo dobrze poszukac na forach,m teraz oficjalnie go opublikowali blee

jeszcze gotowiec "amber script" xD jaka nazwa nie dla gotowcow:D

gotowce nie gotowce to jest takie proste ze gotowcow troche nie zawadzi

na ego w crespo A wyciaga sie 4,8kk expa , crevice A 6,5 kk expa, prawidziwa zabawa zaczyna sie w abbysie 28kk expa solo:D

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Pasjonat
Opublikowano

ogólnie mówiąc, to ciężko nie znaleźć jak co zrobić, żeby mieć działającego vac etc. tylko trzeba poszukać, poczytać, pomyśleć i popróbować, ale dla większości po prostu łatwiej i szybciej jest po spamować a nóż ktoś się zlituje, a to naprawdę proste rzeczy są tylko trzeba znać angielski chociaż trochę bo na polskich stronach to nie zawsze łatwo znaleźć

Rekrut
Opublikowano

tak w crespo A wyciąga się 4,8kk ale przy dobrym dmg i zwiększonej liczbie Ego do 99 lub więcej (ale to nie ma sensu bo laiden spawnuje je co 1 sec) i odpowiednim osłabieniu ich wyciągam 7-9kk za pełne 45min.

A największa zabawa jest z modyfikowanymi skilami AK i bagiego zajefajnie to wygląda.

Ale i tak nic nie przebije Aqua skilla maga.

Ino gdyby nie te DC w pewnych godzinach no ale nie mozna miec wszystkiego.

A cha zapomniałem zamiast Ego Laiden może spawnowac dowolnego moba.

Opublikowano
tak w crespo A wyciąga się 4,8kk ale przy dobrym dmg i zwiększonej liczbie Ego do 99 lub więcej (ale to nie ma sensu bo laiden spawnuje je co 1 sec) i odpowiednim osłabieniu ich wyciągam 7-9kk za pełne 45min.

A największa zabawa jest z modyfikowanymi skilami AK i bagiego zajefajnie to wygląda.

Ale i tak nic nie przebije Aqua skilla maga.

Ino gdyby nie te DC w pewnych godzinach no ale nie mozna miec wszystkiego.

A cha zapomniałem zamiast Ego Laiden może spawnowac dowolnego moba.

mozna oslabiac ego? myslalem ze takie rzeczy sa na serwie i mnie da sie nic zrobic

jak zmienic ego na innego moba, rzuc linijke z winhexa jeli mozesz

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Rekrut
Opublikowano

Skile mam wy edytowane dla wszystkich postaci.

Nie nie powiem jak zmienić Ego na innego moba ani jak zwiększyć jego ilość, jak ci się poszukać przeczytać i pomyśleć to sory ale gotowców nie daje.

Jest możliwość dodania dropa do Ego nawet(ale to już trochę bardziej skomplikowane).

• Dodaj nową pozycję...