Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Duzo osob widzialem ze pisze : mam kompa 4gb ramu neta 1mb i wyciagam 16 metkow. To oczywiscie przyklad tego co widzialem. Moim problemem jest to ze mam 4gb ramu tez 1mb net i jak mam wlaczone np 1 exp bot 3 fish boty i sklep to jest masakra z lagami. To jedyne 5 metkow. Jest jakis sposob zeby mnie nie lagowalo i zebym wlaczal wiecej metkow? Niektorzy mowia o jakims przelaczaniu uzytkownika i ze to pomaga. Ale o co z tym chodzi? Ja mam programik i widze ze mam 5 metkow a nawet juz przy 4 mam 100% zuzycie procka ;/ Prosze o pomoc daje + lub jak ktos chce - :D

Opublikowano

Ilość Metinów zależy bardziej od procesora, gdyż on odpowiada za ilość uruchomionych procesów, wiec napisz jaki posiadasz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z tym przełączaniem użytkowników to jest że włączasz drugiego użytkownika :P

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Bo chce szybciej zarabiac. Chodzi mi o wlaczenie tego samego exp bota "dropka" i np 15 fish botow. Przypuscmy zostawie na noc 15 fish botow na 1 koncie zlowi mi 10malz. To 15x10=150malz a nie jak narazie mam 3x10=30malz to jest roznica :D

Opublikowano

Proponuje zainstalować xp, bo on ma mniejsze wymagania, może ci sie uda uruchomic 2-3 metki więcej, a co do 2 użytkownika to nie polecam, bo mi i kilku osobom na xp przy 2 uzytkowniku włanczaniu metka komp zawieszał.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...