Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na jakim lv najlepiej szły by medale w łatwym lochu. Napewno do dropu to najlepszy mental tylko nie wiem jaki lv i eq <_<

@edit

Zapomniałem dopisać że zostawiałbym tą postać na Expbocie (nie wiem czy jest jakaś różnica) <_<

Pasjonat
Opublikowano

EQ Tygra+6,Hełm+6,Pajęcza+6,Bojowa+6 Reszta raczej nie istotna ale najlepiej z jakimiś bonami na PŻ albo krytyka. Najlepszy lvl to 23, 24 i 25. ;)

Opublikowano

Drop medali to klasyka wojownika z profesją Mental (silne ciało), z ekwipunkiem na +9, na lvl około 10-15

(gdyż wtedy medale dropią najczęściej, jednakże można jeszcze kupić rękawicę z itemshopu, wtedy medale dropią jak szalone.).

Na początek musimy zdobyć ekwipunek +9.Kupujemy gilotynowe ostrze +9 (cena 600k-800k zależnie od serwera, najlepiej jeżeli będzie KD Potwora +2,3,4) i oczywiście żelazną zbroje +9 (wydatek

około 700k, jeżeli będzie KD Defa +2,3,4 lub KD Witala +2,3,4? ponieważ będzie to wielki bonusik do naszej postaci, będzie mniej obrażeń zadawanych przez małpy, bądź mniej potów będziemy zużywać.)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc tak według mnie wystarczy mental z silnym ciałem na "M" pajęcza włucznia zbroja na 9-18 +6+7 bojowa tarcza +6+7 i to chyba wszystko...

i jak to LKJ powiedział jakies bony... najlepiej przeszykwa ,krytyk i mozna leciec na malpy :)

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

zeby miec drop trzeba miec zblizony lvl do lvla moba, czyli 20 - 30 lvl, ja dropilem na 23/24/25/26 i nie czulem roznicy

Opublikowano

Osobiście radził bym ci 20lvl eq +6+7 lub lepsze ważne jest wtedy żebyś silne ciało weszło na M w 17 pkt i potem walnięcie ,duchowe uderzenie , tąpniecie !

To jest moja sugestia co do medali :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Silne na M i tygra +6 wtedy mozesz na 18lv dropic spokojnie do 25lvla .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...