Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytania bo sie nie znam. Mam xangelbot v2.7. Ludzie mowia ze dropia po 5 malzy na h. Mi sie udalo 5 na dzien. Caly czas lowie mase ryb. po dniu mam70 karasi. jak lowic wydajnie? czy przyneta jest wazna? (mam robaki) czy w m1 wszedzie jest "taka sama woda" lub czy wyznaczone lawiska? Mam wedke +3. gdzie najlepiej bocic? Sry za bledy uzywam ekranowej klaw.

Opublikowano

osobiście uważam że to zależy od czszęścia , nie wierzę aby istniało takie coś jak mniej i więcej zarybione miejsca ;) raz się uda a raz nie . osobiście w 5 min kiedyś złowiłem 3 karasie a z tego 2 małże , nazajutrz złowiłem przez godzine 10 rybek i zero małży xD . życzę szczęścia w boceniu

Opublikowano

osobiście uważam że to zależy od czszęścia , nie wierzę aby istniało takie coś jak mniej i więcej zarybione miejsca ;) raz się uda a raz nie . osobiście w 5 min kiedyś złowiłem 3 karasie a z tego 2 małże , nazajutrz złowiłem przez godzine 10 rybek i zero małży xD . życzę szczęścia w boceniu

Bardzo dziekuje za zainteresowanie, czy jak gdzies "ukryje" boty to nie znajda mnie (gm) czy ktos mial juz bana?, po jakim czasie?

Edit: Czy okno metka lowiacego moze byc schowane "za pulpit" ? mozna bocic 2 charami?

Opublikowano

W dzień GM rzadko banuje z FB, w nocy zaś są częstsze bany gdyż to oczywiste że ludzie nie będą zarywac nocki dla łowienia ...

Opublikowano

Musisz miec włączonego metina na 800x600.

Gdy już łowisz i chcesz włączyc 2 chara,

klikasz F8, odpalasz następnego metina

klikasz F8 na nowym metinie i wędkujesz.

Jeśli pomogłem proszę o + :)

Opublikowano

grred ja sam ustawiałem sobie angelbotka w M1 w chunjo w środku miasta, koło rybaka i przez ponad tydzień w nocy łowiłem i bana nie mam.A to że ludzie piszą że w 1h 5 małży mają to są zwykłe bajeczki dla kozactwa.

Można chyba zrobić tak że odpalasz dwa metiny, jednego przez mod kamera a drugiego normalnie.Masz już all ustawione to włączasz angelbota ustawiasz co i jak i start ;).

Powinno zadziałać, ale nie wiem bo ja łowię jedną postacią.

Okno metka łowiącego może być schowany za pulpit.;).

To już raczej wszyściutko ;].

Miłych łowów :D

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Powiem ci tak zrób sobie wendke na +5+6 idź do m2 i tam zacznij łowić zostawiaj na FB na noc i będziesz miał sporo małży a z zabitych rybek jak je upieczesz to jeszcze możesz zarobić :P

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

[quote name=Cycu xD' timestamp='1281057349' post='1260177]

Powiem ci tak zrób sobie wendke na +5+6 idź do m2 i tam zacznij łowić zostawiaj na FB na noc i będziesz miał sporo małży a z zabitych rybek jak je upieczesz to jeszcze możesz zarobić :P

Synek czym większy + wędki tym nie łowi wcale więcej ryb czytaj wiki i forum metin2 :)

PS. Nie ma czegoś takiego jak "wendka" tak jak ty to napisales

Opublikowano

mojim zdaniem najlepiej lowić w m2 jak się idzie od zaprysów ku imha skręcamy przed samym spotem na prawo i tam jak jest górka to my od razu pod nią łowimy ja tam nawet bez fb łwowiłem bo tam dropi tyle małży! spróbuj a się przekonasz

banner-reklamowy.png

Wesprzyj akcję stop dzieciom neo i wklej ten obrazek do swojej sygnatury !!!

Link do obrazka: 

http://i2.pinger.pl/pgr372/0fc6015900185aa949fc592b/banner-reklamowy.png

Tylko neo daje - za nic jeśli nim jesteś TO DAJ - (mi nie zależy)

Jeśli nie jesteś neo to daj + (mi nie zależy) 

Wejdz na strone : 

http://www.stop-neo.yoyo.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...