Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66[Beta][Pl][Dedyk]

lukasz5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Longju66

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany Longju66

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: 4rdzenie
  • Pamięć RAM: 8GB
  • Polaczenie: 100MB/s

raty.png

Exp: 100

Drop: 100

Yang: 100

start.png

kowal.png

Ulepszacze: Tak

Magiczny metal: Nie

handlarze.png

53936079953783768302.jpg

Strona serwera:

longju66.com.pl

http://longju66.com.pl/rejestracja.php

Ip serwera:

91.210.130.45

Status:

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23671414/Longju66.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/04994b95c5f1eb17c17326f169029bbe10ab40ab25cc4c5e2011dac2a3ebe7ae-1278620288

kraj.png

Wszędzie

team.png

• [TM] PeSoiL
  • [GA] lukasz5050
  • [GM]MrAngel
  • [GM] END

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

[email protected] 

forum.png

----------

Video

------------

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

___________________________________________________________________________________---

Informacja: Yang nie dropi ! Został usunięty z tego powodu trzeba kupić u handlarza '' item - shop '' 3 rękę

wielkosc

Opublikowano

Serwer jest na 2 ms jeszcze: ) .... Handlarze sa inni. Potem dodam SS'y. To jest BETA zeby sie nie pomylic. Bony zostana dodane w sobote ok. godziny 10:00 Zobaczymy jak to jeszcze bedzie. Kleks, nie grales teraz to nie mow!

Opublikowano

A czy po końcu bety będą military,eq na start +9itp.?Czy serwer będzie wyglądał tak samo jak stare longju66?A i najważniejsze czy 3-cia ręka mogła by byc dodana na górnym pasku?ponieważ ta od handlarzy zajmuje slot,który na wyższym lvlu jest potrzebny.

Opublikowano

Hmm... Nie rozumiem czego koniec ; > ? Na becie nie trzeba ulepszaczy.

@ 2x up

Moze i bedzie, zobaczymy , pomyslimy. Co najwazniejsze wporwadzamy nowe questy i nowe zastosowania do gry. Ktore nie do konca prawidlowo dzialaja

Opublikowano

Nie oplaca sie grac kiedys graliem i usuneli konta bezadziejny serwer a pozatym kojarzy mi sie nazwa z serwerem L99 którego HA byl sami wiecie kto "n00btains"

Opublikowano

no dobrze to dzięki za odpowiedź,mam nadzieje,że wam coś fajnego wyjdzie z tego serwera,na razie nie gram na serwie wbije dopiero po fazie beta,a więc do zobaczenia.

Opublikowano

ja nie gram pod tym nickiem co mam na forum ,gram pod innym jak Cie spotkam to na pewno zagadam.PS Także grałem wczesniej na tym serwerze przed cofką i po i mialem bardzo dobre eq lecz nestety deco mści się na PeSoiLu i kasuje all.

Opublikowano

super:*... Juz naklamales? Powiedzialem odswiez serwer, a tobie sie zachcialo wgrywanie serwera, po czym zaczal lagowac dedyk przy 2 osobach. Potem postanowiles. serwer jest czynny od 16 i bez off'a na 3 sek... deco a na str. pliczki to idiota umie wgrac i mowic ze zchacowalem strone . A teraz raport za wulgaryzmy i bez wejscia serwera dajesz opinie.

Opublikowano

Jak macie takie problemy to może na PW je sobie rozwiążecie?

A co do serwera to nie wygląda aż tak źle zwłaszcza jak po becie wstawią ulepszacze, dodają w miare umiarkowane bony, dostosują drop yang do cen i ogólnie nie będzie żadnych bugów i problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...