Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komenda Na Magazyn I Bany ^^

Ashgard

Co myślicie o banach za komende na otwarcie magazynu?  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Metin2Team co? robi?

• Tak i to du?o
      17
    • Nie -.-
      23
    • Banuja za g?upie przeklinanie ale na botów nie spojrz?
      87
  2. 2. Czy Dosta?e? bana za otwarcie magazynu komend?

• Tak
      10
    • Nie
      117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj jest czwartek ;)

I na każdym forum związanym z cheatami nawet na Metin2.board.pl było o_O

że w czwartki posypią się bany za komende /click

a następnie /safebox_password 0000001

Najczęściej używano jej w v2 do przeżucania dropniętego szmelcu na 2 postać

I dzisiaj mija czwartek było po konserwacji i co ?

Jak większość osób które używało tej komendy nie dostało bana i dalej można jej używać2

Co o tym myślicie ? Czy Metin2 Team coś robi Jak to napisał Projektant

w tym temacie

Nie to, że wzięli się do roboty, oni zawsze dobrze pracowali tylko nieogarnięta i debilna społeczność metina która zajmuje 90% całej społeczności pieprzy, że nic nie robią.

Czy jednak nie?

Wypowiadajcie się ;)

Przykładowe hasło1

Moi znajomi :)2

Śpieszmy się tępić noobów, oni tak szybko nadchodzą!!!!

Opublikowano

Słyszałem o tym że mają polecieć bany za tą komendę, ja jej używam codziennie i bana nie mam, tak samo miało być z DH i z yangami na allegro, oni tylko straszą bo myślą że 50% graczy to dzieci NEO

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@UP Dobrze myślą, bo 50% graczy metka to n00by...

Ja też nie dostałem bana, straszą i tyle... Zapewne coś robią, ale nie za bardzo im to wychodzi, więc kit wciskają :P

Opublikowano

Mój kolega z S2 dostał bana za używanie tego , robił to dość często , kare nadał mu Xaar

Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi.

a6700c4c.jpg

Opublikowano

Mój kolega z S2 dostał bana za używanie tego , robił to dość często , kare nadał mu Xaar

Na jak długo ??:)

Opublikowano

Santonia

Zdalne otwieranie magazynu.

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Zespół Metin2PL

To chyba wyczerpuje temat...

Opublikowano

Otrzymał stała blokadę konta

To jest bez sensu ;)

Ponieważ tak mówili że nie mogą zablokować tej komendy oO to po co ją zrobili -.- podobno z tej komendy dozorca korzysta aby otworzyć nam magazyn -.-

Jakoś na priwach nie ma tej komendy a magazyn stoi i jest -.-

Troche to bez sennsu że odblokowują tą komendę dla graczy a potem banują -.*

Opublikowano

Eeee...tam, tak samo było z DropHackiem, że teraz Niby każdy przedmiot ma inne ID, a Ja na Zuo ukradłem 3 szkaty rippera i wodza, przełożyłem na głównego Woja przez Handel i nic, dla ciekawskich :rolleyes:

Dropnął 2x miecz bojowy, szpon i dzwon na 75 lvl, niestety to S12 tam miecz bojowy po 800k chodzi <_<

Legenda
Opublikowano

Ja mam 4 Postacie na koncie wszystkimi czterema używam tego buga i nie dostałem bana na konto.

Więc myślę że spokojnie dalej można używać tej komendy.

Opublikowano

Tez nie dostalem bana, ale zamierzam uzywac dalej komendy, przeciez to tylko gra, a pozatym w regulaminie gry jest cos napisane ze nie wolno uzywac?

Team nic z tym nie zrobi bo metek upadnie, przeciez jak metek wytrzyma jeszcze 2 lata to nikt nie bedzie grac, same boty

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Ja dostałem raz bana za kupowanie yang, ale napisałem odwołanie i mi wyczyścili yangi ale eq kupione zostawili xD

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

ja uważam że zespół metin2 naprawdę się stara , pomyślcie sobie . ile ich tam jest ? 40 - 50 ? to niech będzie 50 vs 5000000 ? a cały czas wychodzą nowe boty , bugi , i hacki i weś sobie ogarnij :huh: sprawdź każdego gracza czy nie używał czegoś :P powodzenia

Opublikowano

widze że masa ludzi się wypowiada i ja też ci coś powiem :

Zrobiłem duużo konto inne e-maile i na każdym ten bug i bug przed chwila sprawdziłem - konta nie tknięte . NIC kupywałem yangi na allegro i co NIC. Hacków używam od 2 lat i co NIC ;p

Tylko raz za hacki bana wyłapałem ale co tam tak jak w ankiecie : Boty ignorują . Chyba że to i tak nic nie da ... mi sie tak wydaje że pobanuje i co ? nadal będą ... syzyfowa praca .

No ale ogólnie to NIC ! używałem go dużo razy nawet na wysokich lvl koledzy też się nie skarżą ... oni straszą poprostu.

Opublikowano

Widzę że jestem 1 z nielicznych na tym forum co dostali za to bana -.-

Dostałem bana chyba na 20 kont nie które za fb ale tylko 4 a reszta to normalne magazyny itd i wszędzie BAN na permament.

Konta były na innym mailu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym dodał opcje czy uważasz że team jest pojebany ;d

ja dostałem bana za wulgi a za to ze kradłem na potęgę nic ;d

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...