Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Jeśli Okradłem Kogoś Sposobem Z Mmogame To Czy Mogę Mieć Jakieś Konsekwencje Prawne Z Tego Powodu ?

xMateXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Koleś mnie straszy, że zgłosi to na policje i podaje jakieś pkt. z kodeksu karnego, jednak te pkt. nie uzupełniają się z tym co zrobiłem, ponieważ nie używałem żadnych programów hackerskich, nigdzie się nie włamałem oraz koleś nie korzystał z ISu. Proszę o pomoc

Opublikowano

Okradanie to okradanie - przywłaszczanie sobie czyjejś własności. To podlega kodeksowi karnemu ; )

Opublikowano

Tylko jest taki problem, bo teraz cała topka pisze do mojego brata i chce do niego kontakt, a on z tym nie ma nic wspólnego, jak ktoś mógł go namierzyć itp.? Ofiara zna mój mail

Opublikowano

Teoretycznie nie masz się czego obawiać, jeśli nie masz skończonych 18 lat. Praktycznie wygląda już to inaczej.

Opublikowano

Chyba jedynie mogą się przyczepić do Ciebie, jak wbiłeś na e-mail tam tego gościa i sobie zaakceptowałeś zmianę mail'a, więc nic się nie bój.

Bo to jest nielegalne.

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...