Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa Do Lenarta

G.M

Ankieta Tak/Nie  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz ?eby taka strona powsta?a

• Tak
      3
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam pomyślałem żeby stworzyć stronkę na której będzie zamieszczać eventy,hacki działające,i wo gule tylko muszę mieć pozwolenie od Admina.

Jeśli się uda potrzebuje osoby na poszczególne stanowiska.

Lenart teraz zapytanie czy skonsultujesz się z adminem lub kimś ważnym z tego forum

Stronka będzie taka jak np combatarms.pl (Będą na niej informacje,hacki działające i tak dalej będzie to fajna stronka tylko potrzebuje czasu na jej ulepszenie znam się dosyć na informatyce i na robieniu stronek więc spoko tylko bez waszej pomocy i pomocy ze strony Lenarta nie mogę jej stworzyć bo mogę dostać bana na tym forum i wo gule

Opublikowano

wogole to juz jest taka stronka WCHODZISZ NA NIAC co dzien i piszesz posty :) albo ty chce stronke zrobic taka ja mpc ?? bo nie zabardzo zrozumialem i jak bys dostal pozwolenie ja sie zglaszam na modernatora :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano (edytowane)

jeśli chcesz zrobić takie coś to jestem temu przeciwny, gdyż dział ma i tak mało aktywnych użytkowników, do tego byś tam umieszczał hacki a nie na forum, tak samo z eventami itp. aktywnych userów tego działu można wyliczyć dosłownie na palcach.

ja nie popieram tego pomysłu, ale co do administracji sam możesz do nich zagadać na PW.

ale co mi tam, porozmawiam z kimś z wyższych sfer na ten temat

Edytowane przez Lenart
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...