Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Ale Jaka Profa! Xd

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka profe wybrac dla szama by byl dobry do pvm i pvp

• Healer
      13
    • Smok
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat zaczynam grac Szamanem ale niewiem jaka Profa Smok Czy Healer . Odrazu mowie ze boce na Easy . Mam na poczatek 4kk i Dropka w m3 dziennie wynosze dobre zeczy warte+15kk i Duzo jesionow i antykow

Kofam cie : P

Opublikowano

Jak sam chcesz expic to heler a jak chcesz buffac to smok ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Słuchaj masz dwie profesje do zastanowienia się nad nimi, poczytaj na forum metka tutoriale na temat grania nimi a nie śmiecisz MPC takimi tematami, bo to tak jakby Ci się mama pytała jaka zupa - pomidorowa czy ogórkowa, a ty sprawdzasz na necie opinie innych... To od Ciebie zależy kim Ci się bedzie grało lepiej.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Do PvP 1vs1 healer

Do PvP np. gildyjna wojna to tylko smok

Do expa tylko i wyłącznie smok

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Heler pvm i pvp

W pvp wymiatasz + zamiatasz :D

pvm tez bardzo dobrze

Leczenie > Przywolanie > Burzowy szpon > Zwinka :)

I jestes pro

Jescze teraz leczenie dodlai do exp bota miod malina :D tez gram :)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Słuchaj masz dwie profesje do zastanowienia się nad nimi, poczytaj na forum metka tutoriale na temat grania nimi a nie śmiecisz MPC takimi tematami, bo to tak jakby Ci się mama pytała jaka zupa - pomidorowa czy ogórkowa, a ty sprawdzasz na necie opinie innych... To od Ciebie zależy kim Ci się bedzie grało lepiej.

Ty wiesz co piszesz? najpierw mowisz zeby poszedl na oficjalne forum, a potem zeby tego nie robil (?)

Opublikowano

Mam szamanke smok lvl 52 sam biore spota na ezo pod świątynią i expi się ładnie skille rozdawałem: Pomoc, Strzelak, Błogo i expi się pięknie oraz buffać można w v2 a nie mam żadnych problemów z expem bo buffa mam siebie wale prawie jak wojo a lura mam też swojego na 37 lvl'u bierz smoka :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

polecam Ci healera dlaczego ?

poniewaz tak przyda Ci sie do expa na Easy bo sie leczy :) i jak masz dobre eq to spokojnie dajesz rade a potem do buffa jest rowniez swietny moj kolega do 60 wbil sam a potem buffal i szukali go bardziej niz smoka: ) musisz isc takim buildem i dasz spokojnie rade :)

1 leczenie

2 zwinnosc

3 rzut ten co sie szybciej laduje

4 przywolanie

dlaczego rzut a nie przywolanie ?? poniewaz jak chcesz expic to laduje sie szybko zadaje duze dmg bardzo duze i dobre do lurowania :)

i skoro masz kasy full to kupuj codziennie leczenie i czytaj az wbije na G

prosze o dobry komentarz w profilu sory za bledy i brak polskich znakow

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

ja ci polecam healera sam mam na pl na monastyrze healera 65 lvl i powiem ci na wojnie i pvp wymiata na 65 biore pol spota szponow w v2 wiec dobrze sie epi

Leczenie mam M9 przywolanie M8 rzut blyskawiczny M6

graj na monastyrze to ceny ksiag

Lecznie 30k-60k

przywolanie 10k-30k

blyskawiczny rzut 10k-20k

burzowy szpon 5k-10k

zwinka 5k-15k

zwiekszenie ataku 1k-5k

pozdro xD

Opublikowano

Em a nie lepiej wziąśc smoka i grać na modzie kamera bedziesz miał 2 skile z healera...

po co ma grac na skill hacku dla kikow i szybkiego bana lepiej juz na EM2 jechac niz na skill hacku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...