Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na s20 i co zrobić bota do expa(bez sh) lub fish bota po 5 min errorlog i ban.... ;/

bez reflików

Opublikowano

No nic :D Graj od nowa 1 noc i masz 40 lvl xD

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja Tam gram normalnie i nic sie nie dzieje, łowie 15h dziennie Trzema botkami, botuje na 3 botki na medalach, nic :D

Opublikowano

Nie to, że wzięli się do roboty, oni zawsze dobrze pracowali tylko nieogarnięta i debilna społeczność metina która zajmuje 90% całej społeczności pieprzy, że nic nie robią.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Admin / gm też człowiek i odpoczywać musi jak wy zostawiacie kompa na kilka dni bez wyłączania po kilka postaci na botach to proste że nawet w kilku tego nie ogarną bo z tego co wiem to wiek Gm-a musi byc równy lub wyższy 18, a z doświadczenia wiem że jak ktoś pracuje to spędza po 2-4 godz dziennie przed kompem (oddając się przyjemnościom) bo po robocie po prostu mu się nie chce, lub nie ma sił wiec to nie wina gmów że tak dużo botów/ cheaterów jest.

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Weź pod uwagę że chodzą one na dedykach nie na zwykłych kompach i jest ich multum więc nie jest tak prosto rozwiązać ten problem.

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

s2* (cenzura D: ) :D bocilem w v1 bez sh na dmg hacku, obok stał sgm na inv'ie ale em pokazuje go :D

zanim się skapłem i uciekłem to bociłem tak dobrą chwilę (kilkanaście minut) a on nic :D nie mam bana wiec nie mówcie że nic nie robią ^^ haha

Opublikowano

Ja juz raz mialem bana :) Napoczątku sie wsytraszylem ze reszta kont na botach i innych pojdzie sie rypac ale nie!! Dostalem bana za wulgaryzmy :) Ale GM i tak nic nie robi :) Tyle co ja dropu nakradlem to hohoho

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...