Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfect Kami Vac V63

rTi

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Kami Vac pod wersje v63 po tym malym patchu :P Funkcje vaca znacie a jak nie znacie to sciagnijcie i poznacie :P ewentualnie sprawdzcie na YT

Skan : http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/dfef4d6e3fac142941388771947b8b043ba47c93

Download : http://localhostr.com/files/885b7c/A-I-O%20Kami.rar

Credits : davheed

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

Leech?

Tak. Jednak tylko nl z dystansowych moze tylko kami uzywac bo kwestia tego czy w skoku dana postac moze skilla uzyc chyba

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

dla kazdego da sie ustawic

wystarczy wysokosc zmienic

A jak to działa? np. dla huntera ustawiłem wysokość na 100 i lata mi w powietrzu w lewo i prawo ;o nie moze stac w miejscu?

Opublikowano

@2up

nie gdyz ten vac goni za mobem

Dobra, moze i goni za mobem ale na takiej wysokości nie zbyt moge walic z arrow bomba... a jak dam nizej to znow za nisko i tez nie moge walic >.<

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale po kilku uderzeniach gra wylacza sie bez zadnego komunikatu.Masz jakis pomysl co moglem zrobic nie tak ?

Pomocnik
Opublikowano

CC albo CS ;p

Opublikowano

Niestety nie pomaga,dalem cc i wywala mnie dalej.Nie mam pojecia co moze byc nie tak.Moze powiedz mi mniej wiecej jak powinny wygladac w tym trainerze ustawienia.Mam zaznaczone tylko range na 30 i nic wiecej.Tam jest jeszcze auto ban i cos z lootem moze tam powinienem cos ustawic.

Opublikowano

Niestety nie pomaga,dalem cc i wywala mnie dalej.Nie mam pojecia co moze byc nie tak.Moze powiedz mi mniej wiecej jak powinny wygladac w tym trainerze ustawienia.Mam zaznaczone tylko range na 30 i nic wiecej.Tam jest jeszcze auto ban i cos z lootem moze tam powinienem cos ustawic.

Z tego co zauważyłem to loot i auto ban nie działa D:

Opublikowano

Ja po 4 uderzeniach mam pograne,wiec cos jest chyba z tym nie tak.Dopiero sie wzialem za hacki wiec nie bardzo wiem co i jak :) przydal by sie jakis vac dzialajacy i god mode

Opublikowano

Hmm... Może wiecie co się dzieje?

Injectuje tego Kami.dll wszystko jest niby pięknie, klikam play i sie loguje na postać, jak już na nią wbiłem to chcem ustawić coś na tym hacku i jak zaznaczam ten kwadracik to mnie wywala z MS :(

Pomocnik
Opublikowano

Hmm... Może wiecie co się dzieje?

Injectuje tego Kami.dll wszystko jest niby pięknie, klikam play i sie loguje na postać, jak już na nią wbiłem to chcem ustawić coś na tym hacku i jak zaznaczam ten kwadracik to mnie wywala z MS :(

A bypassa uzyles ?

Opublikowano

Ja zrobiłem ta:

Włączyłem MS (nieklikalem play)

włączylem winject'a

w tym pierwszym okienku wybrałem MS.exe, a w tym drugim noobiebot.dll

kliknąółem Inject (+) i wyłączyłem winjecta

potem kliknąłem play i załączyłem postać, wybrałem (na sprawdzenie) 7 miss godmoda i weszłem na ślimaka i mnie wywaliło calkiem z MS

Pomocnik
Opublikowano

Ja zrobiłem ta:

Włączyłem MS (nieklikalem play)

włączylem winject'a

w tym pierwszym okienku wybrałem MS.exe, a w tym drugim noobiebot.dll

kliknąółem Inject (+) i wyłączyłem winjecta

potem kliknąłem play i załączyłem postać, wybrałem (na sprawdzenie) 7 miss godmoda i weszłem na ślimaka i mnie wywaliło calkiem z MS

Bo uzyles noobiebota tego co jest umieszczonym na tym forum on jest stary i nie ma dzialajacych scryptow po patchu dlatego cie wywalilo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziala ten vacc czy dalej lipa ??

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...