Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Mega Zarabianie, Nawet 500Kk W Tydzień!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posty i reputacja nie są najważniejsze...

Chyba że dla kogoś takiego jak Ty, co siedzi 24/7 na mpc i odpisuje na wszystko co sie da i błaga o plusy. Inni nie mają na to czasu więc mają mało postów , pomyśl troche -.-

Nie obraź się, ale widzę że zależy ci tylko na tych całych +.

I jeszcze sie chwalisz ile ich masz <_<

Robisz dobre tuty i szanuję cię, ale tacy ludzie są żałośni...

Ja mam gdzieś posty i reputacje, chyba że wprowadzą wypłacanie zł za to :D Andrzej bedzie bogaty o.O [joke]

Co do topicu, dużo ludu o tym wie ale ty jako pierwszy to ujawniłeś :)

Nie sziedze na MPC 24/7 bez przesady :P

I nie błagam o +, ja Chce tylko pomóc ludzią, stworzyć troche dobrej reputacji itd., a tak w ogóle to ja mam z tego kase :D to wiesz, zależy mi na tym aby jak najwięcej ludzi wchodziło na Moje tematy itd.

Co do UP, Ja nie pisałem że jestem ,,guru" czy coś w tym stylu, po prostu pomagam ludzią

A co do Tamida, skąd wiesz czy masz bardziej poukładane w głowie odemnie? <_<

Nawet mnie nie znasz, więc Mnie nie oceniaj

Opublikowano

No Magik, ale niestety tym postem(nie będę jako kolejny go cytował) o tym, że masz więcej postów i lepszą rep. to musisz mieć rację się zbłaźniłeś. Co do sposobu nie wiem, bo liderem gildii, która miała kowala, alchemika itp. nie byłem, ale i tak jestem pewien, że 500kk tygodniowo to niemożliwe.

@DOWN: Święte słowa!

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Właśnie pisałem z kumplem z gildii (założyciel).

Ma kowala od broni (broń mistrz).

Jedna z 3 najlepszych miejscówek w Chunjo.

Zyski tygodniowo czyli od resa do resa wahają się w granicach 1-10kk.

Poradnik ładny coś mi się wydaje, że skopiowane co nieco z boarda.

Pomysł niby dobry ale czasochłonny i potrzeba sporo wkładu własnego.

Co do tytułu tematu, to autor chciał przyciągnąć waszą uwagę.

Co do wypowiedzi o postach i repach to po prostu szkoda mi takich ludzi jak ty co by zaczęli zabijać za minusa.

Co ma ilość postów i repa itp. itd. do wypowiadania się w temacie.

Co do ortografii to sam nie masz jej na wysokim poziomie, więc widać, że Firefox robi swoje, bo nie masz błędów ort. ale interpunkcyjne oraz spójność i logika wypowiedzi są na niskim poziomie.

Może i się na czymś znasz, lecz pokazałeś jaki jesteś naprawdę.

Wolisz opierdolić kogoś, że dał ci negatywnego komenta niż przyjąć go z podniesionym czołem i wytłumaczyć mu ładnie o co kaman.

Masz swoje wady i zalety.

Widać MPC to część twojego "lajfa" co widać po reakcji na komentarz obniżający poziom twojego poradnika.

Ma się tą szybko piszącą klawe. B)

sygna2edited5.jpg
Opublikowano

Pytalem kumpla na pl :) na miejscowke w jinno i na niej:

bronmistrz

zbrojmistrz

jubiler

1x ebonitowy alkchemik

i ma tygodniowo okolo 50kk jego rekord to 67kk a ty mi to jakies 500kk wyskakujesz <haha> gdyby tak bylo boty nie selaly by yangow tylko robily gildie xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Up i powiedz jeszcze ze 2 kowali na 1 terenie gildii ma -.-' bo tak zrozumiałem z twojego posta ;D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytalem kumpla na pl :) na miejscowke w jinno i na niej:

bronmistrz

zbrojmistrz

jubiler

1x ebonitowy alkchemik

i ma tygodniowo okolo 50kk jego rekord to 67kk a ty mi to jakies 500kk wyskakujesz <haha> gdyby tak bylo boty nie selaly by yangow tylko robily gildie xD

nie pytałeś sie bo kłamiesz mozna miec max 1kowala

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

hahah pozrdo dla dzieci neo" dobry poradnik masz +" hahah myślą że tak kolorowo jest... mają max 40 lvl i nawet nie wiedzą że lider po kilku miechach nie zarobi 500kk...

imetin_logo.png

Opublikowano

tak 500kk kolega ma gildie zarz kolo m1 czesto tam przychodza a tylko 3kk dznnie co daje 21kk na tydzien neiwem jak ty to liczysz 500kk to by chyba trzeba bylo by postawic gildijengo kowala zamist tego w m1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mozna gdzies sprawdzic czy jest w danej wiosce wolne miejsce na dzialke ? o co chodzi w tym podchodzimy do straznika nei rozumie dam +

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...