Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączam sie bo cos nie idzie ;/

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

sprawdziłem u siebie na spatchowanym metku jak na razie jest tylko przerwa techniczna, żadnej aktualizacji wiec wystarczy poczekać :)

Opublikowano

Witam jest jakas nowa aktualizacja em2? Jak tak to poprosze o adres albo jak mozna to zaktualizowac. pozdrawiam

Jeżeli dobrze rozumiem, to chcesz link do downloadu aktualizacji tak? Ze strony easymetin2 pobierało mi się po 200 b/s więc masakra... Ale po 4 godzinach mam xD Moge wam upnąć, ale musicie poczekać jakieś 5 min.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Ale mu chodzi o easymetin2 a nie o ta cotygodniowa przerwe ;f jak masz em2 z oficjalnej strony to ci wyskoczy okno czy aktualizowac

Opublikowano

A ja mam taki problem. dziś po tej aktualizacji. wylaczylem em2 i bylo git. potem proboje sie zalogowac a tam obok s15 eteor i s16 serwandes 3 kropki :) zalezy mi na s15.

kropki mam tylko obok s15

robilem reinstall metka i em2 mam em2 5.1 od andrzeja :) prosze o pomoc za nia daje 5* i +

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...