Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro Kasa

metin2czity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś by mugl kupic mi 5kk na allegro na serwer Phantos a ja w zamian kupil bym mu karte do fona.

Dlaczego nie mogekupic sam na allegro poniewaz nie mam konta bankowego i nie mam glowy do tych spraw :)

Jezeli ktos byl by chetny zapraszam na pw do mnie :)

Pozdro rolleyes.gifwub.gif

ZBIERAM +++++++++++++++++

Opublikowano

Pewnie mu zalezy na czasie. Ja bym nie dawal mu doladowania bo na allegro nie ma takiej opcji i allegro gowno zrobi ;-

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Tak jak kobier napisal potrzebuje szybko kasy $$$

plan

1.Jakis kolega kubuje te yangi na allegro

2.umawiamy sie gdzie mamy sie spotkac

3.Kupuje karte np do ery czy do jakies innej sieci

4.Podaje mu numer do doladowania

5.Doladowuje sobie konto

6.daje mi kase i gotowe

ZBIERAM +++++++++++++++++

Opublikowano

A jak mu dasz kod powie nara? Duże prawdopodobienstwo chyba ze koles sprzedaje te yangi masowo ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

To nie masz konta na allegro ??. To nie umiesz się rejestrować? To masz problem :)

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Ustaw sobie bota w lochu na kilka godzin i zarobisz tyle samo lub nawet więcej.Ja zarobiłem już ponad 180kk w 2 tygodnie więc 5kk powinieneś uzbierać dość szybko ;) .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jezu to załóż konto na Allegro nawet 13 latek może tylko będzie mieć konto JUNIOR (tak jak ja :P) ale normalnie all możesz kupować , a kase możesz przelewem na poczcie wysłać .Proste

P.S Ja ci moge kupić , tylko za 50 zł za karte do fona (Orange) :)

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...