Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 I Kayloger?

zybeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dowody na to że em2 modyfikuje system itd a o to dowody

Sorki że w code ale pisze mi że to forum nie obsługuje tego formatu

SS

http://img715.imageshack.us/i/andrzejjj.png/

http://img811.imageshack.us/i/adnejjj2.png/

http://img822.imageshack.us/i/andeejjj1.png/

http://img25.imageshack.us/i/andejj3.png/

http://img811.imageshack.us/gal.php?g=adnejjj2.png

Co wy na to?? myślicie że kto jest winien to samo z patchami od Andrzeja

Proszę o nie zamykanie tego tematu tutaj wypowiadamy się , dodajemy skany ss z anty wirusów.

i co ty na to Andrzej ??? jesteś zaskoczony bo ja wcale w tym musiał być w jakiś haczyk bo "nick w życiu nie ma za darmo"

straciłem konto i mam dosyć Andrzeja i jego exp botów

nie prosze o + ani o -

To jest fefresh ponieważ poprzedni temat tego typu został zamknięty proszę o nie zamykanie tego tematu jak jakiś mod go zamknie to znaczy ze on spiskuje z Andrzejem.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dodam skana ale ad adware wykrył mi to i wczoraj ktoś próbował mnie okraść są 2 opcje albo em albo angel obydwie rzeczxy od andrzejt17

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram na EM2 już jakiś czas ale nie zauważyłem niczego podejrzanego.Nie wiem czemu się tak uwzięliście na niego...@2up Co do Twojego "nick w życiu nie ma za darmo" od tego jest MPCforum by mieć za darmo właśnie ;) .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ja mam taką myśl. Jeśli u nikogo nie ma tych wirów tylko u wybranych osób to moze sami je tam wkładacie zeby pozniej zrobic skana i oczernic kogos?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ja za nortona zapłaćiłem 100zł więc muszę mieć ochronę. wykryło wira w em2 i patchu od Andrzeja

Opublikowano

ja za nortona zapłaćiłem 100zł więc muszę mieć ochronę. wykryło wira w em2 i patchu od Andrzeja

W takim razie wywal em i graj normalnie, nie widzę problemu. U mnie nic nie wykrywa, nie mam żadnych zastrzeżeń.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Czego się boicie? Niech spróbuje okraść moją główną postać a będzie miał problemy chłopak, bo ja nie zawaham się nawet przez chwile iść na Policję z tym. Na razie cisza u mnie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na policje z tym możesz pójść jak ci ojeedzie eq :P bo zainfekował ci programem szpiegowskim :P

(z tego co wiem możesz zrobić keylogera dla własnych korzyści domowych jak np. Monitoring Komputera itp.. Za rozpowszechnianie programu szpiegowskiego grozi do 3 lat kary pozbawienia wolności i grzywna około 2 tysiecy zł

Opublikowano

Ja nie mam zastrzeżeń... nikt mi nigdy nie wszedł na konto ani mnie nie logało ;] a używam wszystkiego co jest od andrzeja i jest świetna sprawa moi koledzy (4) też maja EM2 65 + lvle i nic... ani kszty złodziejstwa :) a te wirusy są po to aby miały dostęp do klawiatury w metin2 ^^ każdy hack/bot ma jakiegoś wira !

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

kur... jak się tacy specjaliści znaleźli to chyba powinni wiedzieć że wszystko co jest botem i hakiem może zostać wykryte przez anty wir jako WIRUS

Opublikowano

Skan z VirusTotal wypakowanego EM2(Zainstalowanego) 17/42 :D

http://www.virustotal.com/pl/analisis/54ce24ac12d959c363df9b262f6b478ad849df8d608b43332caf4685e829dd19-1280997760

Opublikowano

u mnie avast wykrywał w angel bocie jakiegoś wira ale to pewnie jest te cacko co steruje grą ale nie jestem pewien <_<

Opublikowano

ja za Avasta też zapłaciłem i jak robie update lub załączam to jest trojan ;)

więdz odinstalowałem em2 i wam też radzę ;)

P.S Wiecie ile jest 70 + na takim easy metin2 ;) POZDRAWIAM

reflink

Opublikowano

ja mam zastrzeżenia miałem te samy wiry co u 1 posta + zajebali mi konto +35 lvl aura g i berek g s4 nick xSZTERNOL ! potem 77 lvl i na końcu 52 ! tam jeden użytkownik napisał ze zmieniania hasła ja się bawiłem tak z hackerem ! na końcu odpuściłem ..

Opublikowano

@ Autor modyfikacje które są dokonywane w procesach to po prostu działanie bota wiec w tym nie widzę nic dziwnego w końcu działają cheaty / boty.

Co to virustootal wykrywa Trojany jak dobrze już wiemy trojan to taki program który ingeruje i podszywa się pod inny program / proces, a wykrywanie tego syfu wynika z tego ze jak wyżej wspomniałem tak działa bot moglibyście się przejmować gdyby to były trojan.Agent.

A jak chcecie mieć pewność format C:/ + otwieranie easy metina czy innych cheatów w tym Link .

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

ludzie placzcie dalej dawajcie minusy ja pierdole...

jak wy kurwa mac pojebancy (wiem dostane warna ale ja juz nie moge z tym w kazdym temacie to i to samo)

sciagacie em2 z innych stron np epvp.pl to teraz macie! ja nigdy nie wchodze na jaNkhaKi i sciagam EM2 i mh od andrzeja!! nikogo innego z forum!

i jakos skanowalem Panda, avastem, kasperskym, gdata, nortonem i nic mi nie wykrylo!!

mnie nikt jeszcze nie okradl i nie okradnie dopoki Wy dzieci bedziecie sobie sciagac od innych osob i z innych for Em i hacki do niego.

NIE CHCESZ BYC OKRADNIETY? to sciagaj pliki tylko i wylacznie od andrzeja!!

chuj wie jeszzcze co zmien kompa zrob formata zmien system na win 7 albo linuxa i nie baw sie w jaNkhaKi i kowalhaKi!

wiem ze dostane od moda warna " zebym sie uspokoil " i nie wyzywal ludzi, ale taka prawda.

oczywiscie znajac zycie wszyscy zminusuja mojego posta.

Opublikowano

mi nie wykazuje zadnych wirosow ale po formacie kompa zmienilem haslo do konta i uzywalem tylko em2 i co chwila jak mam duzo kasy to znika nawet jesli zmieniam haslo.nie chce mowi cze to wina andrzeja ale zdaje mi sie ze w em cos jest ; //

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ SerV

Win 7 ci nic nieda :) polecam linuxa zainstalujcie wine i bedziecie mogli uruchamiać pliki windowsowskie a keyloggery wam nic nie zrobią ;)

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

mam heaty tylko z mpc forum od Andrzeja od nikogo więcej komputer był po formacie było tylko em2 :!!!!!

Ile razy mam wam mówić ze nie bawię się w yanGHACKI,KOWAL HACKI ITD ITP!!!

a i jeszcze coś dostałem 10% za to że napisałem że Andrzej wystawił czity z Wirusami

Od Marian26

Co wy na to czy może marian ma spisek? z Andrzejem

Opublikowano

@ SerV

Win 7 ci nic nieda :) polecam linuxa zainstalujcie wine i bedziecie mogli uruchamiać pliki windowsowskie a keyloggery wam nic nie zrobią ;)

ojj grubo sie mylisz

win 7 to nie vista dziurawa, albo xp.

wiadomo linux bardziej bezpieczniejszy,ale mniej osob go uzywa ;p

zybeq heaty? juz widac ze wierzysz w te inne gowna ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...