Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarabianie Na Smocze Monety.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wiem że jest już temat o smoczych monetach ale ja zaprezentuje wam coś nowego. Jak że dzisiaj startuje nowy serwis dzięki któremu możemy zarabiać niezła kasę chciałbym go wam tu przedstawić.

Otóż że jako serwis startuje dopiero wieczorem i jako zachętę do rejestracji na start dostaniemy aż 10$ ! A za każdą osobę która wejdzie i zarejestruje się z naszego linku aż 2 $ ! Niestety ta 'promocja' trwa tylko dziś .Wypłacać pieniądze można już od 25$

Dobra koniec spamu trochę faktów;

ImCrew to super NOWY serwis, który już na starcie płaci użytkownikom 10 $ za samą rejestracje. Serwis startuje Już dzisiaj. Na razie w serwisie mamy tylko możliwość polecania. Za każdego poleconego zdobywamy 2$.

Gdy serwis ruszy bedziemy dostawać 20% zysków poleconego znajomego

Wypłaty będą dokonywane Na Konto Paypal Już od 25$

im.png

Jeżeli mogę się pochwalić to proszę oto mój wynik. Wysłałem wczoraj parę zaproszeń do znajomych i proszę>

Jako wyraz wdzięczności prosiłbym o rejestrację z mojego linku.

592a52587ea6c_post-91246-0768752001280991958_thumb.jpg

Opublikowano

TE GOWNA NIE WYPLACAJA ZROZUM TO I WEZ GLEBOKO DO GLOWKI

TOPIC DO ZAMKNIECIA !!!!!!!

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Nikt za darmo pieniędzy nie daje ;] Zrozumcie to. Topic jest zbędny.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ciekawe jaka to była bajka :-)))) Wiadomo , że nie wypłacą :-) Buxy takie jak NeoBux to wypłacają ale trzeba się napracować ^^ Z NeoBux mam wypłacone ponad 50 $ :-)

Rejestrujcie się z mojego linka dozbieram i spróbuje wypłacić ^^ I napisze wam czy wypłaciło :-)

Link :

http://www.imcrew.com/?r=468742

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Poproś ojca .matke . dorosłego brata . siostre żeby ci troszkę wpłaciła na konto paypal..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

I jak stąd wypłacić?? Uzbierałem 36 $ ,ale wątpie żeby to było wypłacalne :( Zbyt pięknie by było :D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...