Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa w ogole metin5 pisałeś że to jest hard i w ogóle nie jakies gówno 4fun tak ? A napisałeś że GM bije bossy bo mu się tak podoba i to ma być hard ? Jak by tak na PL'u robili to gowno by to było z pla Jak robisz hard to rob poprawny hard a nie Hard-4fun..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mhm. Serwer super, nawet nie zdążyłem zagrać. Już OFFLINE! Brawo...

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

WKS nie chce nic mówić ale ....... serwer. wziąłem mocy smoka a dostalem healera..

raty bardzo a to bardzo małe a z tymi cenami bonów to już całkiem przegięcie na tym serwerze na pewno nie zagram..

graphic.png

Opublikowano

Bennq123 Po 1.To mnie nie obrażaj i sam se "wonuj" Po 2.Najpierw poczwicz czytanie ze zrozumieniem bo widzę że nie zrozumiałeś tego co napisałęm po 3.CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 1 serwer gowniano zrobiony na od tak po 2 gm kolega daje eq .. po 3 nie polecam;p nie wbijac:) zall serwa ;p

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

serwer bedzie Online popoludniu dnia 6 sierpnia 2010.

Za przerwe przepraszamy.Wszytskie konta i wszytsko bedzie .Prosze sie nie martwic o konta ani o itemki. Nie bedzie zadnej cofki.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Postaram się was troszke uspokoić, z tego co się dowiedziałem trwaja prace nad serwerem, wczoraj ok. godziny pierwszej w nocy na serwer zostały wprowadzone królewskie hwangi, epicka bizuteria, szmaragdowa bizuteria, 2 nowe helmy, 2 nowe tarcze, para nowych kolczykow, 2 naszyjniki i 2 pary nowych bucikow;p. Zostały dodane 4 nowe ulepszacze, trwaja w tej chwili prace nad min. Dropem i odbugowaniem moobkow.

lipny_abstract67.png

Opublikowano

Epickie bronie ? hwangi ? żegnam z tego szajsu , nie bede gral na takim czyms.. Szukam zwyklego normalnego harda , a nie jakiegos chinskiego szajsu ..

54585309939136444418.png

Opublikowano

Tylko nie to !! Jak chciałbym grac z hwangami i epickami to bym poszedl na Csyt2 !!!!!!!!!!!!!! to jest DEDYK POLSKI A nie CN Gówno!!!!!!!! Zawsze musicie coś spierdolić ?

LeftCraft.pl:4444

Najlepszy serwer PVP :)

Opublikowano

Zawiodłem się na tym serwerze dlaczego ?

Grałem tam wczoraj wbiłem 39lvl,top 1 miał 50,no i jakie moje zdanie ? :

Serwer ma duży drop yang i ceny są dobre

0 lagów

Jeden z gmów ma 14lat i jest totalnym nie ogarem dlaczego ?:> Jestem na dzikusach koleś na sh i pisze do niego żeby do podemnie teleportnoł,stoi koło mnie zamiast na inv to on sobie tak stoi a ten koles na sh jak go zobaczył,to zdążył to wyłączyć -.= musiałem mu napisać żeby inv wziął to dopiero to zrobił...

Częste resety..

SERWER JAK NARAZIE OFF NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry ale jest praktycznie caly czas off .

Ceny sa w miare dobre ale fmsy riby itp powinny byc minimum po 15-20 kk ,Bo tak ludzie zamiast zmieniac srednie beda wyrzucac ribki itp na ziemie ;d

Opublikowano

Z tego co się doczytałem w tym temacie to Serwer miał być otwarty po południu i jak na razie coś OFF :/

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano

o lol wszedłem wpisuje swoje pasy a tu twoje konto nie istnieje wziąłem wyłączyłem metka i włączyłem a tu błąd połączenia ;/

sory ze nie edit ale coś mi się zrąbało wcześniej

@edit tera weszło:D

@edit2zal mi tego serwa znowu off czy tylko ja tak mam ze błąd ;/????????

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano

zrobcie serwer w stylu zxyt2 a nie non stop w stylu metin2.pl i zzyt2 ,, to juz historia ... moze prawdziwi maniacy beda tu grac ale normalni gracze pojda na zagraniczne serwery gdzie juz zauwazono ta tentencje , nowy wymiar gry w postaci - wyzszych lvli ciekawostek , pewnych ulatwien ,niech ktos zrobi serwer w stylu zxyt2 - sukces gwarantowany a takie cos no coz ... było

Opublikowano

Powiem tak serwer mało dopracowany tak jak wiekszość nowych dedykowanych serwerów .

Co co robią serwery niech poczytają innych posty co lubią na serwerach itd a nie kazdemu robić na przekór bo takich serwerów jest juz full i nudzą sie szybko lub odpychają już swoim zapachem.

themouthofabyss.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...