Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam 1 taki problem :

gram na 1 privie i tam jest duzo ludzi kazdy ma dmg nic dziwnego i jak idę na ripka 3 pientro kickaja mnie i wszystkich idę na innego bossa kickaja i tyle mogl by ktos mi dac link do kick chack bo musze sie odegrac i chce isc na ripa!!!!

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego mogą cię jedynie łapać na handel bug. Po prostu masz słabego neta lub kompa i nie wytrzymuje wypraw na DT xD..

Pomogłem? Daj +

JUSTIN BIEBER dostaje po mordzie butelka xD
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

@Daniel114

Jesteś w błędzie Kick Hack istnieje :O, dzisiaj mnie chyba 4x kicneli w DT Też poszukuje Tego chacka (wiem że jest na MPC forum xD ale nie mogę znaleźć )

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

O ile się nie mylę to 1 hit killer powodował kickanie na privach bo 1 hit wyrzucał moba za mapę co go zabijało więc pewnie gracza też wyrzuca za mapę powodując kick.

238626.jpg]
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego mogą cię jedynie łapać na handel bug. Po prostu masz słabego neta lub kompa i nie wytrzymuje wypraw na DT xD..

omg....jak bys nie wiedzial to jest takie cos co kicka z serwera i to sie nazywa 1 hit killer

HBV27j.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...