Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf Bot Key Generator For Version 4.5.9

igorekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dzis chcialbym przedstawic program o nazwie Elf Bot Key Generator for Version 4.5.9

Polega on na tym ze generuje Klucz do Elfbota opierajac sie o Hardware Fingerprint.

Download:

www.MPCForum.pl

Skan:

Virustotal

Wykrywa 3 Niegrozne Suspecty(Podejzenia).

Virusscan

Wykrywa 1 Niegrozny Suspect(Podejzenie).

Przypominam ze:

UWAGA: VirusTotal jest darmową usługą utrzymywaną przez Hispasec Sistemas. Nie ma żadnych gwarancji co do dostępności lub ciągłości tej usługi. Pomimo, że wykrywalność złośliwego oprogramowania w przypadku kilku skanerów antywirusowych jest o wiele większa, niż tylko jednego, raporty nie mogą być 100% miernikiem szkodliwości lub nieszkodliwości danego pliku. Obecnie nie istnieje rozwiązanie gwarantujące 100% wykrywalność złośliwego oprogramowania.

Screen:

elfbot.png

Program jest prosty w uzyciu wiec nie bede opisywal jego dzialania.

@EDIT !

Dostalem nowa wersje od kolesia podobno jest mniej zawodna:

Download:

Megaupload

Skan:

Virustotal

Screen:

screenez.png

Do rubryki e-mail nic nie dopisujemy !!

Wpisujemy tylko hardware fingerprint !

Pozdrawiam Igorekpl

Metin2 Tools by Me:

• Metin2 SpamBot by IgI v1.0
  • Metin2 Spambot by IgI v2.0
  • Metin2 Paste Tool by IgI
  • Metin2 Size Changer by IgI

Tibia Tools by Me:

Opublikowano

wszystko jest niby ok, wpisuje ten Hardware fingerprint do Hardware print wciskam generate i przepisuje key. wpisuje go daje byle jaki name i d__a wyskakuje po angielsku error "The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again." Ja nie wiem skąd mam wziąć ten name.

Opublikowano

wszystko jest niby ok, wpisuje ten Hardware fingerprint do Hardware print wciskam generate i przepisuje key. wpisuje go daje byle jaki name i d__a wyskakuje po angielsku error "The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again." Ja nie wiem skąd mam wziąć ten name.

E-mail wymyslasz swoj...

Opublikowano

Tak jak napisal stalker 1986 wpisujesz wlasnego e-maila. a jesli nie dziala trzeba sprobowac pare razy bo nieraz sie blokuje program :/

Metin2 Tools by Me:

• Metin2 SpamBot by IgI v1.0
  • Metin2 Spambot by IgI v2.0
  • Metin2 Paste Tool by IgI
  • Metin2 Size Changer by IgI

Tibia Tools by Me:

Opublikowano

Tak jak napisal stalker 1986 wpisujesz wlasnego e-maila. a jesli nie dziala trzeba sprobowac pare razy bo nieraz sie blokuje program :/

próbuje pare razy i nic. a ten e mail ma być nawet mojego kolegi czy czeba go tam gdzieś uaktywnić?

Opublikowano

Uwaga! Hacker! Nie pobierać!

Te wszystkie komentarze, są od tego samego użytkownika. Założył on multi-konta.

Plik to wirus który kradnie dane do kont, oraz dodaje sie do autostartu pod nazwą svchost.exe (Tak jest to plik windowsa, lecz ów key dopisuje sie do niego. Musiałem zmienić plik exe ponieważ ten by zainfekowany...)

Dowody?

Uruchomiłem ów programik na drugim kompie, na którym dziś robiony był format, zalogowałem się do Tibii na jakiegoś noob hara i patrze co się bedzie działo...

Ku nie mojemu zdziwieniu po około 2 minutach dostałem kicka...

Chce wpisać pasy i tu nie zdziwienie " Account name or password no correct! "

Wiec spokojnie sobie używam R-keya i co widzę po ponownym zalogowaniu sie do Tibii? Eq znikło i lezy obok na depocie jego noob hara...

Po zdebugowaniu programu można zobaczyc iż uzywa on łączenia sie z jakaś strona przy uzyciu proxy oraz komponetów Indy(Delphi)

// Edit

Po formace plik czysciutki.

Po uruchomieniu ów Keyloggera:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/9127eed45bbad6df2334a59dfaf453c844656217d699ca8ab7b360098f6386cb-1281319132

/// EDIt

No i dorwałem Cie gnoju. Teraz wszelkie dane takie jak telefon (4644906), IP: (IP address 83.20.9.204 (Poland)), Województwo, Oba emaile, Oraz wpisy z keyloggerów zostaną dziś przekazane policji.

I Co, nie miałem racji z tymi MC? To patrzcie, jak to działało... -.-

Nawet moje passy tam znalazłem. Oraz ok 80 innych osób. Wszystko będzie dowodem dla Policji. :)

dowodna.png

Logi:

logi.png

Oraz wszelkie dane (To, że masz Neo ułatwia sprawę, gdyż podany jest uzytkownik . :) ):

79547730.png

Takich frajerów jak Ty trzeba tępić. Mam nadzieje ze 5k zł kary, kurator, i zapewne któreś z rodziców do wiezienia na 3 mieś, starczy.

Dziekuje i pozdrawiam.

Damian.

TibiaBot NG 4.9.8 pod Tibię 8.61 - Cracked!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...