Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,chcialbym zrobic ten temat aby wszyscy mogli podawac tu swoje sposoby i aby nie tworzyc spamu na forum. Ja osbiscie bije na bocie ale to niejest zbyt dobry sposob na drop.;D. Prosze wpisujcie sie:D

NovVa.png
Opublikowano
Ja osbiscie bije na bocie ale to niejest zbyt dobry sposob na drop

Ja nie narzekam :) Ustawiam bota na wojowniku SP1 lvl 50 w świątyni i jakieś 40-50k/h leci ;)

Po za tym dobry sposób na zarobek to kupowanie i sprzedawanie ładowarek SP. Trafiają się okazje że za ktoś sprzedaje 30 ładowarek po 5k sztuka, potem można je spróbować sprzedać za 9-10k sztuka, tylko że trzeba mieć cierpliwość do tego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam bicie mandr lvl 15 chyba, ponieważ od nich dropi mandragory, które sprzedają się za 300 złota, więc jak zbierzemy 99 mandragor, to będziemy mieli 29700 złota. Jak się przy nich zbierze 396 mandragor (trochę czasu zajmie nam tego zbierania, ale co tam, kasy trochę będzie) i sprzedamy, to dostaniemy 118k.

76561198077714139.png

Opublikowano

A ja Wam doradzam glacernon, pójdziecie sobie na bazyle i w godzine macie reski na sell i eq na hazard, za które czasem można 500k + dostać. Ale jeżeli chcecie poexpić na bazylach i podropić, to polecam Wam dojście do diabłów. Pozdrawiam 19MICH62.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...