Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Sie Bardziej Opłaca Sprzedawać?

Sprzedawanie  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co bardziej op?aca si? Sprzedawa??

• Ma??e
      7
    • Per?y
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Monolicie Jinno, cena pereł to średnio 1,2kk-1,8kk, 1,2kk to okazje często więc szybko kupują

Teraz po 3H mam 28 małży

Tylko nie wiem czy je otwierać i sellać Perły czy jednak nei ryzykować i sellać Małże

Ceny:

Cena Małży 1,2kk-1,8kk

Krwawa Perła 12kk-15kk

Niebieska Perła 15kk-18kk

Biała Perła 20kk-28kk

Kiedyś to się opylało sellać Małże, wtedy to były takie Ceny:

Małż 180k-500k

Krwawa Perła 2kk-4kk

Niebieska Perła 5kk-8kk

Biała Perła 10kk-15kk (Jeden Debil raz za 1kk Wystawił :D)

Po co podałem Cene ,,Kiedyś"?

Może się komuś przeda bo niektórzy wyliczają średnią

Opublikowano

Jak masz farta to perły a jak nie to małze ;D Ja tam sellam małze bo nie mam szczęscia do pereł co otwieram to albo najtańsza albo nic a mój kumpel na 20 małzy czasami ma 2x biała i 1x krwawa wiec bardziej jemu sie oplaca perły. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie, że małże sprzedawać.

Po otworzeniu 10 jak Ci nie wypadnie żadna perła to jak będziesz otwierał dalej to już nie poleci żadna. Jak będziesz robił przerwy to poleci więcej pereł, ale wychodzi mniej więcej 5-10 pereł na 100 małży, także sprzedawaj małże :D

Opublikowano

Osobiście selalem małże, przez pewien okres otwierałem ale suma sumarum słabo sie na tym wychodzi. Kiedyś lider mojej gildii na monku a dość doświadczony gość 33 lata, 82 lvl mental mówił, że trzeba przetrzymać kilka dni małże w ekwipunku i wypadają perły częściej. Osobiście nie sprawdzałem bo wolałem sprzedać :)

Opublikowano

kosikos22 ten twój kolega ma racje raz trzymałem na feniksie małże z 2 tygodnie wtedy otworzyłem i pach perelka biała :D polecam ten sposob

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

JA bym otwieral tez gram na monku i wylowilem 20 malz selem 1 bo za baradzo nie chcą schodzic weic otwarem i byly 2 biale 1 krwawa i 3 niebieskie xD

Kofam cie : P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...