Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok [Dyskusja]

arko1x

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Ja ss mojego eq nie bd wstawial, bo nie bd innych uczyl bony robic;). Powiem tylko, ze moje eq niczym nie odbiega od Krachy, za czasow woja tez mialem obie kosiary na 100lvl +9;). A kiedy je z Kracha zrobilismy;)?, jakos na poczatku serva, jak jeszcze wgl. nie bylo 1hk, bugowalismy moby po 1-2h i sie dochodzilo na farcie do kowala;)...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Dt tez, cale, bo windowalem i wbic juz nie moge;D...Coz dlugo sobie pogralismy;)

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Mam zamiar ulepszyć 8-trigramów +9 na +10. Lecz na modzie wygląda jak miecz egzorcysty ;d. Więc moje pytanie brzmi, czy są jakieś pliczki do moda żeby można było normalnie z nim funkcjonować?. Bo z tego co się dowiedziałem od paru osób to nie można z niego bić itd... Tak kolega z 3-5 stron wcześniej wstawiał coś do pobrania lecz jak wszystko też to nie działa (przynajmniej mi ;/). Tak więc jak by ktoś miał to bym był wdzięczny bo nie chce popierdal... na kliencie ;/.

Opublikowano

Ja ss mojego eq nie bd wstawial, bo nie bd innych uczyl bony robic;). Powiem tylko, ze moje eq niczym nie odbiega od Krachy, za czasow woja tez mialem obie kosiary na 100lvl +9;). A kiedy je z Kracha zrobilismy;)?, jakos na poczatku serva, jak jeszcze wgl. nie bylo 1hk, bugowalismy moby po 1-2h i sie dochodzilo na farcie do kowala;)...

Tak sie składa ze z magiem to szlismy "łeb w łeb" na początku z eq. Nawet 100lvl zaczelismy i konczylismy wbijac w tym samym czasie (chodz o tym nie wiedzilismy). Mag pierwszy zrobil toporek a ja się potem z nim meczylem, żeby do odwalic, ale wystarczyla 1 nocka. z Mlotkiem nie pamietam jak bylo, ale mag chyba tez byl pierwszy :>

Opublikowano

wiekszosc privow jest nie stabilna... Ciekawe na ilu kompach rozlozony ten priv i na jakim sprzecie.... bym sie nie zdziwil gdybysmy logi zawdzieczali kiepskiemu komputerowi :D

TROCHE ZA BARDZO SPAMUJECIE PRAWIE KAZDY POST TO: CZY SERWER DZIALA?BO MI NIE...

SKORO CI NIE DZIALA TO NIE DZIALA!! JAK KTOS SIE ZALOGUJE TO PEWNIE NAPISZE...

JUZ CHYBA Z 8 STRON W 2 DNI NABILISMY :P

DAJ PLUSA JEZELI SPODOBAL CI SIE MOJ POMYSL LUB POMOGLEM!!!!!!

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

A mi wszystko gralo, teraz sie wylogowalem bo przechodzilem na chinola i lognac sie nie moge. :X

LOL xD

ja sie nie moge lognac ale bd probowal dalej.... w koncu tylko 22 razy probowalem :P

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

A ja ide zainstalowac Harrego Pottera i Wieznia Azkabanu, bo wczoraj w oczekiwaniach kiedy serwer wlacza przeszedlem cala Komnate Tajemnic :P

Opublikowano

@Up:

Nie mam zielonego pojęcia.

@Topic:

Czemu nie da się od jakiegoś czasu zalogować?

@OFFTOPIC:

Jeżeli mam chinola, bo ściągałem jak grałem na FYYT2, to będzie działało ZZYOK, jeśli wstawie tylko launchera od tego priva?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up:

Nie mam zielonego pojęcia.

@Topic:

Czemu nie da się od jakiegoś czasu zalogować?

@OFFTOPIC:

Jeżeli mam chinola, bo ściągałem jak grałem na FYYT2, to będzie działało ZZYOK, jeśli wstawie tylko launchera od tego priva?

Tak, będzie Ci działać.

A młot robi się z Pogromcy smoka.

23881023364400030631.jpg
Opublikowano

@BigPicza:

Mógłbyś dać linka do launchera na zzyok? Bo potrzebowałbym, lecz nie wiem które to jest na tej ich chińskiej stronie ;/

Pomogłem? Nie wahaj się, postaw +

ZZYOK -> Woj 82 Mental -> Narazie OFFLINE, bo server nie działa.

2 Dzień na forum a już 20% ;/ A to tylko przez jedną 'dyskujsję'

Naciśnij, pomożesz.

Opublikowano

@BigPicza:

Mógłbyś dać linka do launchera na zzyok? Bo potrzebowałbym, lecz nie wiem które to jest na tej ich chińskiej stronie ;/

Już nie pamiętam ale chyba to 1 lub 3

23881023364400030631.jpg
Opublikowano

może już na zawsze wyłączyli serwa. ;D

ja wale kilka godzin wylaczony serw i juz panikuja... zal mi troche takich... nie potraficie poczekac??? zreszta po co milion razy piszecie to samo... i tak bezenduuu i bez sensuu

P.S Lubie mojego kota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...