Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana za fish bota i teraz chcialbym sie zapytac czy mam szanse ze ban zostanie odwolany ? bo wkońcu screen albo demko nie jest dowodem ze boce poniewarz niemusze sie odzywac bo np gadam przez fona albo cos i wciskam tylko spacje albo posadzilem siostre 10 lat przy pc zeby wciskala spacje jak jest chmurka

Legenda
Opublikowano

1. Piszę się ponieważ a nie poniewarz.

2. Nie odbanują cię za FB ani za MH Expbota itp nigdy cie nie odbanują jeżeli dostałeś bana za hacki.

Opublikowano

Przykro mi ale za hacki nigdy cię nie odbanują.

Mogłeś łowić z daleka od graczy.

Na bana nic nie poradzisz ;[

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

gracz ma obowiązek odpowiadać pracownikowi supportu

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

1. Odblokowanie konta następuje w niesłusznym nałożeniu na niego blokady.

2. GM NIGDY nie banuje jak dostaje ticket z ss/filem. Wiem z własnego doś.

3. GM musiał cie sam widzieć

4. Jeżeli chcesz żebym Cie pocieszył, odblokuja Ci konto ale w 2030 r xD

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

A mi się udało, jakieś 1,5 roku temu.

Postawiłem bota na małże. Rano wstaje patrze BAN. Przeczytałem dokładnie w jaki sposób GM mają sprawdzać używanie bota. Okazało się, że najpierw musi wysłać jakąś wiadomość na PW, następnie przenieść moją postać na ziemię zobaczyć czy przestanie łowić potem ponownie do wody i czy zacznie łowić, tak 3 razy. Zarzuciłem GM Mozesowi (on mnie wtedy zbanował) w mailu, że nie teleportował mnie, chociaż tego nie wiedziałem :) oraz, że nie mam obowiązku odpowiadać na czyjekolwiek wiadomości na PW. Napisał mi, że dziwne bo stałem pod kładką i łowiłem (nawet nie wiem jak się tam znalazłem). Wymieniliśmy się mailami z argumentami i kazał mi kierować sprawę do SGM bo on na pewno nie odbanuje.

Tak zrobiłem i napisałem do SGM z opisem całej sytuacji. Po kilku dniach nie było odezwu, więc wlazłem na IRC i czekałem aż się pojawi. Podczas rozmowy kazał mi wysłać swoją korespondencję z GM Mozesem, tak zrobiłem i wtedy usłyszałem na co czekałem : "A niech będzie, chyba mam za dobre serce :)"

Lecz to było dawno temu gdzie jeszcze pręgierz był. Nie było botów co expią a MH czy SH to nawet nie pamiętam. Więc grało się spokojnie bo było mało osób z hackami botami. Teraz banują masowo bo tego jest za dużo, no ale idź moim tropem i opisz to dla GM w mailu tak jak ja. Potem i tak powie, że tylko SGM może Ci pomóc. No ale jak postać warta, to trzeba walczyć :)

BTW. Łowiłem małże tą surą co mam w sygnie, wtedy miała 42 lvl :)

EDIT. Sprawdziłem na mailu, było to 17 maja 2008 roku, więc ponad dwa lata temu. Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

17 maja urki mojej siory :D. ja tam czekam do 2028 ;]. zostało mi 18 lat niepełne wiec czekam i czekam. czekajmy wszyscy razem ;p. ja się z IRC kłóciłem to po 3 dniach mi odpowiedzialnością sądową grozili jak ich nie przestane maltretować o.O

Wyjebane przez Ziomala. <---------------------?? Co za zjeb no COMENT!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...