Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dostałem 2 dni temu surę bm 63 lvl od nieznajomego , i gdy chodzę na zmianę e-maila wpisuje stary i nowy mail i to co napisałem mi się kasuje ( odświeża) i nie wiem co zrobić proszę o pomoc ( jeżeli był taki temat bardzo przepraszam)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem ci tak usuń postać bo on dał ci postać żebyś grał na niej bo mu eq nie chciało się zdobywać. za kilka godzin nie bd miał konta więc lepiej usuń mu postać i tyle... zdziwi się :)

GKM Grudziądz! Polonia Bydgoszcz! TSP!

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

@UP

Tak tak. Baaardzo dobry pomysł.

Na dole powinieneś mieć informacje "email został pomyślnie zmieniony! blablabla.." Jest ona napisana małym szarym drukiem (ciężko dostrzec). Ewentualnie sprawdź e-maila, czy nie dostałeś żadnej wiadomości. W Ostateczności możesz poprosić znajomego o danie maila : D

Opublikowano

Witam! Dostałem 2 dni temu surę bm 63 lvl od nieznajomego , i gdy chodzę na zmianę e-maila wpisuje stary i nowy mail i to co napisałem mi się kasuje ( odświeża) i nie wiem co zrobić proszę o pomoc ( jeżeli był taki temat bardzo przepraszam)

prawdopodobnie od zmienil email i dal Ci link do nowego ;>

przezuc z surki cale eq i skasuj mu postac bo tak jak @@UP napisal on za jakis czas anuluje zmiane maila i odzyska konto :P

3053080006.png

Opublikowano

@UP

Tak tak. Baaardzo dobry pomysł.

Na dole powinieneś mieć informacje "email został pomyślnie zmieniony! blablabla.." Jest ona napisana małym szarym drukiem (ciężko dostrzec). Ewentualnie sprawdź e-maila, czy nie dostałeś żadnej wiadomości. W Ostateczności możesz poprosić znajomego o danie maila : D

Tak tylko ja go nie znam pisał że odda konto ja sie zapytałem czy mi odda on napiał że tak już 2 dni mineły i on nie wiął

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...