Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak W Miare Dobrze Zacząć Ninja Ostrze!

Chcecie jakis pk poprawic ?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. od 1 - 10

2. 2. od 11 do 20?

3. 3. Od 21 do ostatniego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wszystko to co napisz było sprawdzane !

OPISUJE BEZ ROBIENIA EQ TO RÓBCIE NA KOCIĄ ŁAPE

Wójek dobra rada radzi!- Jeżeli braknie wam kasy zrobcie nową postać (najlepiej mental) i włączcie exp bota nabicie do 23-24 i idzcie na małpy, lecz przedtym dołączcie do noobskiej gildii oddawać exp (bardziej zaawansowani z eq +9/8 mogą iść na generałów dropać fms lecz to trwa troszkę dłużej niż fms i lepiej miec juz 27 lv )

1.Zakładamy postać

2.Robimy polowania az do 5-6 lv potem są nie opłacalne ( skille dajemy tak zasadzka chmurka wirek [dlaczego chmurka przed wirkiem ? ponieważ ku są tanie lecz jeżeli liczy wam się tylko dmg to wirek])

3.Expimy do 10 na dzikach i pieskach (jeżeli się już uda zrobić eq u frajera można i na niedzwiedzie)

4.od 11 idziemy do m2 na zaprysy (czemu do m2 ? ponieważ tam nie ma kapitanów i dla nowej postaci expi się tam bajecznie)

5.Wbijamy 15 lv wracamy do m1 na kapitanów i bezduszne itp. tak do 18 ( powinniscie mieć już zasadzka na m1 jeśli nie reset skilli lub oz)

6.Robimy eq jeżeli nie posiadamy średniego / dobrego. Jeżeli masz eq idz expic na dzikich (polecam exp bota bo nudne jest wciskanie spacjii i 1,2,3,4 na jedną grupke)

7. jeżeli nie dajemy rady na dzikich idziemy na dzikich łuczników (szczerze ja od 18 na łuczników szedłem kaske dropić)

Wójek dobra rada radzi - Jeśli napotkacie noobka , bota lub inne dziadostwo zmieńcie channel (dla mniej kumatych to CH) lub znajdzcie inny spot!

8.Na łucznikach nabiliśmy sporawy lv (22-20)

9.Sprawdzamy czy dropik cos wydropił ( można to zrobić wcześniej , ale jeżeli nie brak wam kasy nie musicie)

10. wijamy 25 na czym dacie rade

11a .Jeżeli macie dropika na małpach i macie medal nie czekajcie zrobcie misyjkę na konia

11b. Jeżeli nie mieliscie dropika na generałach sprawdzie czy macie fms jesli nie to idzcie dropic medal jesli tak sprzedajcie go (lecz nie musicie) i kupcie tyle medali ile wlezie (czemu zapytacie? żeby wbic lv konia i nie zwlekac tak jak ja do 45)

12.Macie konia możecie szybciej się przemieszczać sprzedajecie stare eq i robicie nowe ( ROBICIE chyba że traficie na super okazje ale własna robota daje sadysfakcje i jest tańsza)

13. Jeżeli biliscie dzikusy lub generałki powinniscie miec flage kupcie srebrny miecz (na metki) i ulepszajcie do +6/7

14. Wbijcie 30 na czym chcecie (polecam jak-to i takie grubaski by dropic kk

15.znajdzcie sobie gildię

16. chodzcie na metki ( ku dla swojej postaci zostawiajcie dla innych selajcie)

17. bijcie metki przez przynajmniej 3 dni oddajac exp na gildie

18. powinniscie mieć pare ku dla siebie i przy odrobinie szczęścia ku aura silne berek duchowe wirek czarowane

19 . zrobcie sobie Shopa ( na innym koncie bez nie jasnosci ;] )

Wojek dobra rada radzi!- Ne kupuj ulepszaczy jeśli możesz zrodobyć je sam!

20.Jesli dacie rade macie dobre eq możecie iśc na elity (ja expiłem na nich do 40 bo miałem słabe eq,koziki dropały średnie ok 20 więc gites)/jeśli macie eq 4 i słabiutkie expcie do 35 na generałach po 35 musicie się wźiąść w garść i zrobić dobre eq jeśli wam się nie uda będziecie musieli expic tak jak ja na elitach

21. jeśli nie macie co zrobić z pieniążkami kupcie sobie pakiet mały ( tani ) lub yang :D na pm polece fajną stronke

22.Wbijacie upragniony 38,39,40!!!

23. Powinniscie mieć 2 skille na m! ( chyba że ktoś jest pro to ma już na P [taki żarcik])

24.Od teraz lepiej ustawiajcie sobie bota na bo ( pro eq v1)

25.wbijcie na czym chcecie (v1 Bo) 45

26. czas na zmiane eq!! ( krwawy na metki] sztylety 40 +8/7/9 lub od 45 +6/7 zbroja od 42 +5/6/7/8/9 [brak mamony? no to wiecie co pozostaje! oczywiscie!DROPIK!])

27. jeżeli mamy skile na m1/m2 staramy się wbic na m5/6 ( polecam juz m7 bardzo przydatne do expienia )

28. zabieramy się do wbijania 48 :D

29. Kupujemy zbrojkę od 48 ulepszamy do +5/6 lub gotowca ( nie polecam mniejsza sadysfakcja i droooogo!)

30.kupujemy 25 przepustek do v2 ( jak nie stac bo nie każdego stać , pamiętajmy o tym może się zarejerstrować na paypal i jakichs buxach i przesyłac kase na paypal ;D ja tak robie i jest gites)

31. wbijamy jaki lv ?? TAK 49 :D

32. słabe eq ??? robimy 3 konta 2 na fmsy 1 na medale exp bot i niestety dropiemy ( polecam na fms pt ) exp oddajemy do naszej gildii

Nie wszystko musicie robić tak jak opisałem

opisałem tylko jak ja wbijałem teraz mam 44 bo kolega mnie okradł na etorze ( dla nie dowiarków moj nick to RafalkuTezNi ten 44 ) :D Pozdrawiam jak ktoś jest bardziej doświadczony pisać jaki pk jest źle a zmienie :D

Przepraszam za błędy , ale z ortografią jestem na bakier :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano
16. chodzcie na metki ( ku dla swojej postaci zostawiajcie dla innych selajcie)

Ninja na low levelu niespecjalnie nadaje się na metiny, ale to tylko taki szczegół.

Parę rzeczy do poprawy, ale tutorial niczego sobie.

Opublikowano

Wiesz jak ktos ma Fajne eq to da sobie rade nie? każdy w miare zna swoje możliwości i jedno ominie inne doda tak??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...