Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Sse I Zszc

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 2 pytania w sprawie prywatów SSE i ZSZC . Zacznijmy od SSE. Czy ten serwer to emulator czy normalny Polski priv , I czy warto tam grać ?

A teraz ZSZC ,jak ogólnie tam z logowaniem, bo widzę że duża część forum tam gra może i ja bym zaczął. Wiem że reg jest zamknięty ale konto bym sobie załatwił .

Opublikowano

SSE : jest to serwer postawiony na emulatorze , gra się świetnie , super atmosfera , mili gracze , Pax co chwile pracuje nad serwerem , ogólnie polecam

ZSZC: grałem fajnie się grało , ale przez Turków i bana straciłem chęć do gry

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Siema. Mam 2 pytania w sprawie prywatów SSE i ZSZC . Zacznijmy od SSE. Czy ten serwer to emulator czy normalny Polski priv , I czy warto tam grać ?

A teraz ZSZC ,jak ogólnie tam z logowaniem, bo widzę że duża część forum tam gra może i ja bym zaczął. Wiem że reg jest zamknięty ale konto bym sobie załatwił .

SSE to nasz server postawiony na emu Paxa, stopniowo wprowadzać on będzie nowe rzeczy. Ponoć też może doda ctf albo inne cuda, ale to dopiero w przyszłości.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam w tym xD :

Czy na SSE są jakieś zwiększone raty czy takie jak na globalu ?

Opublikowano

Chciałem się tylko dowiedzieć jak jest z wbijaniem na ZSZC ? Ile mniej więcej zajmuje normalnie i z Cheat Engine (bo podobno działa).

EDIT:

Ale nikt nie odpowiedział więc pytam jeszcze raz :)

Opublikowano

@up

O to samo pytałem się w pierwszym poście ;p

Opublikowano

@up

O to samo pytałem się w pierwszym poście ;p

SSE to emulator sa,

sama nazwa to wyjaśnia.

SSe - SeaShadow Emulator

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Z logowaniem na ZSZC zależy od szczęścia.

Czasem wbijesz w ciągu 5 minut, a czasem w ciągu 2 godzin.

Ale ogólnie w porównaniu do Isro nie jest źle:)

10465336176777382411.png
Opublikowano

ja na zszc nie gram z 2 powodów 1 ciężko sie wbija 2 jest związany z postacią

poszedłem na server sse bardzo milo mi sie tam gra sa częste eventy serdecznie zapraszam all mili ludzi exp tez niezly i dzialaja poty nie trzeba miec glupiego auto pota lagow niema ogolnie supcio server ^_^

Ace witaj ;p to ja neox ;p

Opublikowano

Na ZSZC wzieli sie ostro do roboty...

Update wchodzi niedlugo 105lvl 11deg.

Jest 2 nowych GMów banują ostro boterów, ja wbijam max w 15 minut. Eventy teraz tez sa coraz czesciej.

A na SSE za duzo bugow jak dla mnie, moze pozniej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Client

przez Pax » Dzisiaj, 11:51

Because of more and more differences between newest isro and using by me client i think soon i wil have to change client version to newest isro.

Zatem zatkało kakao :D.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...