Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura

mashi

BM vs WP  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmieni? profesj? z BM na WP ?

• Tak.
      9
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam Surę BM 38lvl, ale chciałbym postacią wbić dosyć wysoki level. Stąd moje pytanie: Czy warto zmienić profesję z BM na WP ?

Obecnie moje skille to Ogniste Uderzenie M3, Mroczna Ochrona 16pkt., reszta po jednym punkcie. Jutro "odbieram" bojowego konia.

Ponoć do expienia WP jest wyśmienity. A może ochronka u BM'a na M też wystarczy do łatwego expienia ?

Proszę o Waszą pomoc :).

Pozdrawiam.

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

WP na High Levelu nie tylko do expienia jest wyśmienity, ale także do PvP. Radził bym Ci przemyśleć sprawe zmiany profesji ;)

Opublikowano

Witam!

Mam Surę BM 38lvl, ale chciałbym postacią wbić dosyć wysoki level. Stąd moje pytanie: Czy warto zmienić profesję z BM na WP ?

Obecnie moje skille to Ogniste Uderzenie M3, Mroczna Ochrona 16pkt., reszta po jednym punkcie. Jutro "odbieram" bojowego konia.

Ponoć do expienia WP jest wyśmienity. A może ochronka u BM'a na M też wystarczy do łatwego expienia ?

Proszę o Waszą pomoc :).

Pozdrawiam.

Nie zmienisz masz 38lvl a u starej idzie tylko do 30lvla

Lecz Gdyby szło bym zmienił

fiiilm.gif286f5739fe9549dea9dd4e8788a02934.0.gif
Opublikowano

@AntiVires

Jest przecież ItemShop, a w nim Zwój Powrotu Statusu ;] On resetuje nie tylko punkty statusu, ale również umiejętności, tak iż można na nowo wybrać typ umiejętności.

Mashi™

Opublikowano

@UP albo niedawno to zmieniono albo nie masz racji ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jesli by sie dalo to najlepiej zmienic na WP sam nim gram i wcale nie narzekam . Ale na ty lvl to juz lipa <_<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ +/pij mleko bedziesz WIELKI!

Opublikowano

@HarryPotter

Masz rację, dużo grałem na privach ; > Ale na PL też pytałem się jednego gościa, powiedział mi, że też tak myślał, iż ten zwój przywraca tylko punkty statusu, a okazało się, że resetuje również skille. Inni znowu mówią, że ten zwój nie resetuje umiejętności. Sam już nie wiem, chyba najlepiej byłoby zapytać twórców gry :D

Mashi™

Opublikowano

Mam też dylemat czy sura wp czy bp. no bo expie na em2 więc to chyba bez różnicy czy bm czy wp expi a bm jest świetny w pvp więc co lepsze ?

Opublikowano

No ale bm tez koxi w pvm :D Więc dobry moze byc.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Nie da sie ;/ zmienić profy na 30 ++... przynajmniej kilka m/c temu sie nie dało zmienić bo mój kolega robił reset i chciał tak samo i był lipton ;/

miał wtedy 56 lvl

Moge sie mylić... ale wątpie :)

k2i73k.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...