Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Grozi Mi Wiezienie?:D

krzysio555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha, jaka beka :D

I jednocześnie ,,żal", nie używam tego wyrazu ale teraz musiałem <_<

Takto to szpanujecie że okradliście konto 86 lvl z EQ +9 Warte 1200 zł

A teraz było w telewizji i sie ,,cykacie"

A co do Tematu to poraw Ortografie <_<

Opublikowano

boje się trochę i już nie wiem co pisze xD

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

mam pytanie do was ile jest % ze moi starzy sie nie dowiedza? ledwo do gim 3 zdalem to wiecie

jak sie dowiedza to powiedz im ze chcial wyludzic od ciebie 20.000 tys zl wtedy to on dostanie :D

3053080006.png

Opublikowano

O boże nie mogę ale jazda.Więcej takich tematów...MAM 78LAT JESTEM GM I POLICJANTEM W POLICJI I DAWAJ 100KK I 100TYSIECYCH BO CIE JUTRO POSZCZUJE MOJOM MAMA :DD

Opublikowano

spokojnie , nie bój się . gdy mi skradziono konto i zmieniono e-mail (nieobecność) napisałem o tym do supportu i mi odpisali : jeżeli konto nie znajduje się na twoim e-mail nie możemy z tym nic zrobić . żałosne , po co robią grę jak nie chcą pomagać z odzyskaniem :huh: a pozatym gówno cie obchodzi czy on to zgłosił na policje ? temu traxikowi z pewnościią konto skradziono za pomocą jakichś programów , a tu ? debil zaakceptował xD

Opublikowano

HAHA ale na serio bedziecie sie smiac zglosze do moda ze spamujecie :D

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

support metka jest żałosny, grałem w wowa i gdy mi chińscy gold farmerzy ukradli konto to wystarczyło ze sobie zadzwoniłem do blizzarda ze skype, a po 10 minutach konto znowu było moje :)

Opublikowano

1. Poczekaj na odpowiedź Metin2Pl

2.Dla policji takie sprawy to chyba nowość, powiedz im jakby coś że to jest tak jakbyś ty np. wysłał mu wniosek o zmiane własności jego mieszkania, a on to podpisał........

3. Możesz mu napisać podobny przykład jak w pkt.2 i powiedzieć że to Ty go możesz zgłosić za szantaż!!

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

spokojnie , nie bój się . gdy mi skradziono konto i zmieniono e-mail (nieobecność) napisałem o tym do supportu i mi odpisali : jeżeli konto nie znajduje się na twoim e-mail nie możemy z tym nic zrobić . żałosne , po co robią grę jak nie chcą pomagać z odzyskaniem :huh: a pozatym gówno cie obchodzi czy on to zgłosił na policje ? temu traxikowi z pewnościią konto skradziono za pomocą jakichś programów , a tu ? debil zaakceptował xD

No ale jakbyś To zgłosił na Policje to Oni by się tym zajeli :P

A zresztą jeżeli konto jest +30 lvl <_< i warte Mniej niż 250 zł (czyli mniej niż konto Lotha) to możesz być w 100% pewnien że Gówno Ci Zrobi

Opublikowano

nie widzicie że to marna prowokacja o.O? kolo nabija posty... 20k zeta za konto XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD weż FuuBuu by tyle za konto nie dostał >.> jestem z usunieciem tematu wraz z postami : /

ae1d1005fe.png

Opublikowano

No ale jakbyś To zgłosił na Policje to Oni by się tym zajeli :P

A zresztą jeżeli konto jest +30 lvl <_< i warte Mniej niż 250 zł (czyli mniej niż konto Lotha) to możesz być w 100% pewnien że Gówno Ci Zrobi

co to za różnica ile co warte ? on zaakceptował to co policja zrobi ? jakie wyprowadzi argumenty ? <_< ,,mój klient wydał dwa miliardy złotych na grę , następnie owy oskarżony wysłał mu link którego nie przeczytał i bezmyślnie zaakceptował '' ?

Opublikowano

co to za różnica ile co warte ? on zaakceptował to co policja zrobi ? jakie wyprowadzi argumenty ? <_< ,,mój klient wydał dwa miliardy złotych na grę , następnie owy oskarżony wysłał mu link którego nie przeczytał i bezmyślnie zaakceptował '' ?

No tak, ale jeszcze Go pocieszam :P, że na Gliny można składać kradzież dopiero od 250 zł :P

Opublikowano

mam pytanie jak sie kradnie konta przez MMOGAME?

o boshh ..

sory za offtop ale takie coś mnie rozbraja <_<

wbija na temat , robi spam i happy , jest coś takiegoo jak wyszukiwanie tam wpisz interesujące cię słowa kluczowe . :huh:

wujek google także ma dzisiaj dyżur ;)

Opublikowano

hahaha

nie noo po co oddawałeś mu te konto a w ogóle po co je kradłeś chciałeś zabrać eq +4?? xD

Opublikowano

widzę że jesteś profesjonalistą :) jak akceptował rejestracje to jego strata i konto twoje

Opublikowano

Temat do zamkniecia

to był mojego ojca kolega starzy wiedza lol wtf?

Opublikowano

hahahahha to moze mial naprawde 40 lat hahah co za pedał 40 lat nie umie grać pewno tylko lvl bił wbił sobie 50 lvl i teraz zglasza na policje nie no ja bym mu sie zaśmiał prosto w oczy

Opublikowano

Zgadzam się nic ci nie grozi.Ja jak ukradłem kolesiowi konto to miał jelonka i Rib'a +9.Później pisze mi na gg że jego wujek jest policjantem i mnie bedzie gonić,a ja mu odpisałem a mój wujek jest złodziejem i się nie chwale xD

bravenceter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...