Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram teraz na s2 i mam woja 49 mentala eq +9 +8 +7 ale sie tak zastanawiam czy by nie zaczac kims innym. Pytanie do was czy warto zagrac sura albo ninja (ogladnolem sobie lvl up fubu i mowi ze ciezko sie ekpi w grocie i to dallo mi powod do przemyslen). Jak powiecie "graj kims innym" to powiedzicie kim i build jaki i czy dostac na s2 czy czekac na nowy serwer czy tez na ostatni serwer. Beda plusiki za dobre rady :)

Opublikowano

Sura wp :)

czarowane ostrze-wymiata

2int 1hp(przynajmniej ja tak grałem)

Tylko że surka potrzebuje sporo defa i jakąś dobrą broń ponieważ na niskim levlu dostaje w kość,ale po przekroczeniu 30lvla to jest naprawde pro postać także polecam ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Powiem ci tak. Zanim wyexpisz ten lvl zeby wejsc do groty to troche czasu minie ;) Ja na twoim miejscu bym gral dalej mentalem i zostawil sobie na nim eq i ewentualnie dorobił drugą postać i kołował eq od nowa ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

heh , nie wiem czemu już na 49 lv snujesz plany co do groty , osobiście do expa polecam ci wp -> skup się na inteligencji , bojowcu i dmg . bo im więcej dmg tym więcej hp ci będzie lecieć dzięki czarowanemu . lub bodego -> głównie obrona , ale można nim spokojnie expić bez boja do 40 + . mental też nie jest wcale zły , jak to widać na przykładzie owego - FuBu według mnie od około 40-50 do 70 lv wyprzedza bodego co do expa , z regóły wszystkie postacie są dobre . każdy gra tym czym umie xD powodzenia ;)

Opublikowano

Ja gram na pl wojem body i wcale nie narzekam super exp leci i w ogóle łatwość grania ale jest mały minus potki ogromna ilośc czerwonych potek

na privach gram wojem mentalem tam ławo exp idzie więc mental jest najlepszy na privy na pl jest taki sobie ponieważ ciężko zabić mooba ale potek o co najmniej 200% mniej niż u bodego

teraz sura wp postać można powiedzieć idealna łaczy ze sobą bodego i mentala ma czarowaną zbroje i czarowany miecz ale ja się nigdy nie przekonam do sury i nie mogę tego wyjaśnic :mellow:

do6qfp.jpg

Opublikowano

jesli ktos ma jeszcze jakies propozycje niech pisze :) up macie + OzynS sorka neichcacy ci dalem + ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...