Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dzisiaj szperałem sobie na yt, i znalazłem taki filmik, na filmie jest przedstawiony facet, który został okradziony z itemków, tą sprawą zajęła się policja i najprawdopodobniej złodziej zostanie złapany!

Tą sprawę, naprawdę traktują poważnie!

Zobaczcie sami!

http://www.youtube.com/watch?v=G3wqMGKEa4o&playnext=1&videos=VGvjx1zreFI&feature=sub

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

@Suprim2

Ty pewnie zlodziej .. ;d Mlodych tez nie wolno okradac ''zlodzieju'' A co jesli mlodego ojciec to Policjant? . ;d Albo mlody nie jest ''potencjalna blondynka'' i powie tacie a tata pojdzie na Policje z tym !

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

ahahahaha ale jaja gosciu ma z 22 lata ale 1000 na taka zjeba.. gre jezu

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

koles znam ludzi co maja po 40 i tysiak jak nie wiecej to w miesiącu leci na metina

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano
kretu613

Wyświetl postUżytkownik klacur dnia dziś, 17:30 napisał

koles znam ludzi co maja po 40 i tysiak jak nie wiecej to w miesiącu leci na metina

Ciekawe jak ten ktoś zarabia na metina. chyba ze kradnie konta bankowe lub skoczył na Bank :P

Przeciętny polak nie zarabia więcej niż 3 tysiące.

Ci co mają po żadne wykształcenie nie mają czasu na takie BZDETY JAK METIN 2... Taki koles zarabia 30tysiecy ;P

Opublikowano

Okradanie kont nie jest przestępstwem w naszym kraju tak jak w żadnym innym dlatego że my nic nie posiadamy a "wasze konta" są własnością firmy która zajmuj się dystrybucją gry w tym przypadku GameForge 4d. Lecz jeżeli zostanie w tym celu użyty nie legalny program lub gdy naruszymy prywatność (chodzi o maila) jest to przestępstwo. A co do tego co było w TVN konto zostało sprzedane na allegro po czym odzyskane przez email i to było przestępstwo i dlatego groziło mu do 3 lat za oszustwo handlowe.

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Japierdole sie dzieci jaraja tym ze ja jebi... co 2 post to nie kradnij bo pojdziesz do wiezienia ... Skonczcie z tym

Opublikowano

Nie przejmuj się w jednym z tematów tego typu cytowałem 3x polski kodeks karny ale oni i tak swoje teorie snuli.

Moim zdaniem wszystko wyjaśnione ZAMKNIJCIE TEMAT.

Pozdrawiam. NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Ciekawe jak ten ktoś zarabia na metina. chyba ze kradnie konta bankowe lub skoczył na Bank :P

Przeciętny polak nie zarabia więcej niż 3 tysiące.

Ci co mają po żadne wykształcenie nie mają czasu na takie BZDETY JAK METIN 2... Taki koles zarabia 30tysiecy ;P

topka na pl serwach to wiekszosci nie sa zwykli polacy tylko wlasciciele firm wiec dla nich SM allegro na mt2 to nie problem

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Hmmm nie sądzę żeby tyle na sm wydali jak 1 doladuja za 320sm to im na 3 miechy starcza (pierscien x2) może rękawica :P

Pisze 2 raz. Taki kolo co prowadzi firme nie ma czasu na takie pierdoły :P

Opublikowano

ja jestem wychowany z tym że nie gadam z pałami... ale nie wiem co bym zrobił na jego miejscu nawiasem temat był dawno :)

GKM Grudziądz! Polonia Bydgoszcz! TSP!

34098.png

21571.jpg

21682.png

31917.gif

18683.jpg

Opublikowano

Filmik wszycy widzieli xD

Moja odpowiedz do złodziejów bo sam zostałem okradziony :

NIE KRADNIJ BO I TAK ZOSTANIESZ ZŁAPNAY GNIDO DWORSKA !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...