Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prosba] 3Xdmg Horse Oraz Dmg Hack

koksik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was wielką prośbe. Chodzi mi o to zeby ktos zrobil dmg hacka i 3xdmg horse (jednym uderzeniem bije 3x czyli np zamiast 500 wali 3x 500) w jednym ale bez 1 hit killera i tych innych dupereli moze byc jeszcze horse hack czyli zeby nei odzucalo. Zeby pliki Pc i PC2 czy jakos tak zawieraly te opcje dmg hack 3xdmg horse i moze byc horse hack. Prosilbym jeszcze o wstawienie linku na rapidshare lub megaupload lub hotfile. Z gory thxx.

Jeżeli zrobi ktos to przez tydzien bede dawal dzienny limit + i 5* ;]]]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ludexxx mi nie chodzi o samego dmg hack ani horse hacka tego co nie odrzuca ale i o 3xhit horse czy jak to sie tam zwie nie wiem ale to jest cos takiego ze raz uderzajac z konia zadajemy 3x obrazen

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

DrMagK2 moze i jest ale jest z 1 hit killerem;] a ja nie chce byc jakims napkiem ktory loga i zabija kazdego na 1hit mi chodzi pod expa tak bardziej czyli wszystko co ty masz ale bez 1 hit killera i u ciebie nie dziala na broniach 2-recznych ;]]] pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbujcie pomocy w dziale z cheatami. Tymczasem zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...