Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Smocze Monety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema ;p Wpadłem na pomysł zrobienia tego poradnika ;p Robimy Tak :

1.Musimy wygenerowac kod pod który bedziemy dzwonic tzn numer ;p Na telefon Komurkowy ;p Jesli to zrobilismy to Np 0704 6042 54 Przy dzwonieniu bedzie to Idziemy Gdzies Gdzie Jest Duzo Ludzi ... Np Na Jakis Peron na Stacji czy cos Niewiem gdzie ale tak strzelilem ;p

2..Sciagamy ''super_blue_tooth_hack_v1_10421''

Download :

http://rapidshare.com/files/410993659/super_blue_tooth_hack_v1_10421.jar

http://www.megaupload.com/?d=TC7EDQLL

Scan :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/89568725b45808520fa50fc2e46fa5880d94b7fca30ae62f663804a139a7328a-1280019080 0 Na 42

3.Włączamy Bluetooth

4.Zrzucamy Na Telefon I Instalujemy ...

5.Zmieniamy Jezyk w Tym Programie Na Angielski ze Słowackiego ;p

6.Wybieramy Connect

7.Wybieramy Devices

8.Jesli nie włączyłeś Bluetooth to wyskoczy ci ''Funkcja Bluetooth wyłączona. Włączyc ? '' - Wybieramy Tak

9.Szuka Nam Innych Bluetooth w Zasięgu ;]

10. Jak Kogos Znajdzie To Bedzie ''Nazwa Czyjegos Telefonu tzn jak nazwał Np. C702 To bedzie Np.''C702 (001... i jakies tam cyfry i liczby'' to klikamy Wybierz)

11.Wyskoczy Jakies Btspp:// i cos tam dalej dajecie Wybierz.

12.Zezwolic aplikacji na utworzenie klienckiego połączenia Bluetooth ? Klikamy ''Tak Nigdy Nie Pytaj''

13.I Tak włamalismy sie do czyjegos telefonu ;p To teraz najwazniejsza czesc ;p

14.Pozniej Wchodzimy w Calls

15. Pozniej w Dial Number i wpisujecie numer który został wygenerowany i klikacie Select ... To wtedy u tej 2 osoby bedzie dzwonilo pod ten numer ;p jest jeszcze opcja wysyłania smsów ale ona jest nie do ogarniecia i tam ...

16.Sm dochodza wam na konto a wy sie cieszycie ... Nie sprawdzalem tego ale wydaje mi sie ze dziala ;p Tzn dziala to ze dzwonimy z czyjegos telefonu za pomoca swojego ;p To znaczy dziala na 100 % ;d ;]

Poradnik w 100% By ja ;p Nie musicie dawac + Jesli ktos jest bardziej ogarniety odemnie ;p to niech napisze to po swojemu i to wstawi tutaj ;p

To Jest Dobry Temat ! Nie Ma Zadnych Keyów ... Ogarnijcie >_< Smierdzi wam bo gosc z 1 Postem to napisał >_< Scan jest dobry i download >_< .JAR .JAR

Opublikowano

to BTInfo jest ? bo nie bd tego gówna ściągał ale jak tak to to nie działa ponieważ tam trzeba dodać do listy urządzeń potem podać jakiś tam pin i dupa bo wpiszesz pin i 2 osoba musi taki sam wpisać i dopiero można sie bawić ale szkoda ponieważ idziesz na impreze z laptopem czy tam z 2 komórami szukasz robisz na 1 generujesz kod a na 2 wpisujesz tzn wysyłasz smsa i tak w 10 min masz itema zbonowanego ;d

PS: -- jak w sygnie ;d że --- chcesz ;d

Opublikowano

;d no ale jak na impreze idziesz mozesz chyba kogos poprosic zeby dal ci sie telefonem pobawic ;P

Opublikowano

Z tego co mi sie zdaje to druga osoba musi akceptowac polaczenie, a i tak wiekszosc osob wylacza bt bo ciagnie duzo z baterii

Opublikowano

;d no ale jak na impreze idziesz mozesz chyba kogos poprosic zeby dal ci sie telefonem pobawic ;P

ale patrz jak znasz kolesia to kiepa wyślesz smsa patrzy nie ma 40zl i wie kogo szukać ;d

paryfek

ja jak jezdziłem na wycieczki szkolne to połowa autobusu bt miała włączone albo szedłem przez szkołę to z 2 sie znajdzie co mają włączone BT

i szkoda z tym akceptem jak by go nie było to wspaniale

Opublikowano
ale patrz jak znasz kolesia to kiepa wyślesz smsa patrzy nie ma 40zl i wie kogo szukać ;d

w 1 minute zdazysz to zrobic ;d

... Albo mozna tak kumplowi zrobic tylko go dodac i juz

2 osoba nie musi akceptować oto jakiś filmik

Tak tak ... Musi ale jak wezmiesz telefon kumpla i sam zaakceptujesz ?

Opublikowano
na 2 telefonie musisz ustawić zeby bez zapytania można było wejść

bo inaczej lipa a co do kumpla to co kumplowi bd kradl ?

To zalezy od ciebie ;p Nie musisz od kumpla podejdz do jakiegos goscia w scool i powiedz ze se cos powysyłasz czy cos ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

btinfo jest jasie tym bawilem z rok temu :D wlamalem sie do telefoudla nauczycielkina lekcji i dzwonilem na 997, 0700 itp :D kosa byla

a co do sposobu to sproboje :)

moze mi sie uda bd darmowe sm-ki :D i nie bende musial robic tych durnych ankiet ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...