Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co O Tym Sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=1170729907

co o tym sądzicie?

Opublikowano

Masz zamiar kupować? Odradzam, jeśli ktoś (choćby z tego forum) napisze że konto kupione, to ban i te 90 zł poszło się bujać, a 60lvl nie jest wcale taki duży (jeszcze na 8 serwie - jest dość stary..) Jak już musisz kupować jakieś konto to jakiś 65-70lv+ na jakimś nowszym serwie :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

nie opłaca ci się pierwsze co to nie ma bojowca

2. stary serwer

3.słabe eq

Poszukaj czegoś na nowszym serwie :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Nie wiem moim zdaniem ta surka jest BD lipna jak na 90 zł!! ja sobie kupiłem bodego 70 lvl za 60 zł na s1 ^^ więc wiesz może za 50 zł by było opłacalne.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Panowie, a jakbym kupił konto na allegro, przelał kasę a sprzedawca nie podał by mi passów, albo podał albo fałszywe, albo jeszcze zmienił pasy po kilku dniach i zabrał postać to jakie grożą mu konsekwencję?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

To jest pewnie kradzież. Wtedy piszesz do allegro i a tym kolesiem zajmuje się Policja i sąd.

Opublikowano

Akurat miałem taką sytuacje i najpierw prowadzi się 2tyg spór dopiero później allego zajmuję się tą sprawą

opiszę moją sytuacje. a wyglądała ona tak

Chciałem kupić konto na allegro za 140zł i wysłałem pieniądze a koleś który miał mi podać pasy wcale się nie odzywał i nic później podał mi jakieś lipne pasy do konta 1lvl zgłosiłem to na allegro podałem dokument wpłaty całą rozmowe na GG itp czekałem na zwrto chajsu około 1tyg więc nie opłaca się oszukiwać na allegro :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...