Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Postaci !

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Chciałbym się zapytać czy jak zostawie sure wp 38 lvl na orkach to bedzie z nich wracal sprzedac i spowrotem na spot ??? Jak nie to co trzeba zrobic proszę o Pomoc bedą ++++ i 555

Opublikowano

ExpBot od andrzeja wraca do miasta i kupuje poty lecz gdy chce wrocic z powrotem na inna mape blokuje sie i nie bedzie expił jesli sie myle nie odpowiadam za to :P

Opublikowano

dobrze ;p

będzie ci wracał kupował i sprzedawał ^

@2x up

ExpBot od andrzeja wraca do miasta i kupuje poty lecz gdy chce wrocic z powrotem na inna mape blokuje sie i nie bedzie expił jesli sie myle nie odpowiadam za to :P

mylisz się ;]

kapsel.png
Opublikowano

tak jak mowi kolega exp bot idzie do miasta lecz nie wraca na spot.

wcześniejsza wersja wracala gdy na mapie była handlarka, nie wiem jak ta najnowsza, bynajmniej dojdzie do miasta i będzie szedł poza mape, lognie go i bedzie stal w mieście :D

wiec kup mu 2/3 eq potkow :D

Opublikowano

Te Do +4 itemy to bedziesz miał pełno śmieci ;/ zobaczysz a na orkach nic takiego Pro nie dropi ;]

Zeby orka czy cos to spokojnie nie bedzie sellac

Ale jak chcesz ;]

Co do potkow to jak chcesz na twoje zapotrzebowania

Opublikowano

Teraz jak misał isc po niebieskie poty to mi wyszedl do m1 a potem zaczol lezc gdzie na północny -wschód mapy w m1 JINNO :angry: o co chodzi ???

Opublikowano

Ta funkcja nie jest po prostu dopracowana i czasami nie działa. U mnie to czasami działa, czasami wchodzi poza mapkę, a czasem w ogóle całe EM2 się wiesza...

Wracanie działa jako-tako :P Najlepiej jest kupić całą jedną stronkę potków ;)

Opublikowano

Nie. Działa poprawnie tylko wtedy jeśli expi w m2 lub m1. Pójdzie sprzedać drop i kupić poty, ale nie wróci na spot tylko pójdzie na brzeg mapy i kicknie.

Także jeśli masz zamiar odejść na długo od komputera to radze tylko m1 i m2, bo na innych mapach nie wraca.

Jeśli pomogłem proszę o plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...