Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Wie Jakie Hacki Teraz Działają

G.M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zeaden nie dziala i wes usun ten filmik daj linka tylko do niego

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zależy od userów kto wstawi i od programistów .

A po 2 nic by Ci sie nie stalo jakbys nie gral na hackach pare dni ....

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Zależy od userów kto wstawi i od programistów .

A po 2 nic by Ci sie nie stalo jakbys nie gral na hackach pare dni ....

Patrząc na twój rank to nawet z hackami nie dajesz rady, wiec mnie nie pouczaj. Dobra czekam. I przy okazji wielki ukłon w strone BigSkilla ma świetne hacki.

Opublikowano

Gram po pól rocznej przerwie,wczoraj zaczalem i dopiero od wczoraj uzywam hackow wiec moge Ci pokazac moje staty, ale ja poprostu nie lubie jak sie grzecznie pytam bo sie nie orjentuje ile czasu trwa reaktywacja starych lub wporwadzenie nowych hackow a ktos rzuca niemilą aluzje w moja strone poprostu mnie to wkurza. Pozdrawiam

Opublikowano

Niedziala hack i koniec za kilka dni bedzie jakis hack znowu i bedziecie se grac a teraz koniec spamowania

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

dobra panowe, bez kłótni mi tutaj, takie sprawy na PW albo na gg

proces tworzenia hacka zależy od tego ile osób go robi i jak się na tym znają, nieraz trwa to kilka godzin, a czasem tygodnie ;)

btw. Witam, zapoznaj się z regulaminem Globalnym jak i lokalnym żebyś wytrzymał troszkę dłużej na forum ;)

@up.

nie baw się w moda, to moja działka ^^

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Ja cheatuje 5 min po patchu :)

( Dla nie kapujących - VIP cheat :D )

GG : 1234549

Opublikowano

nie oplaca sie wydawac kasy na vip jak za kilka dni lub godzin bedziesz mial za darmo

Opublikowano

no tak, ale będziecie mieli mniej funkcji, albo czasem będą działać a czasem nie, i po każdym patchu musisz czekać a Vipy działają ;)

Opublikowano

nie wszystkie public hacki mają mniej opcji .. przykładowo taki gordonek, ten ostatni miał więcej opcji niż vip którego kupiłem miesiąc temu.No ale racją jest że na vipy nie trzeba czekać aktualizacjach

tCGj4L.png

Opublikowano

każdy Vip różni się funkcjami, no tak ale jak pisałem, gordon działał, potem przestał działać, nowe loadery, szukanie tych scrackowanych itp. było trochę zachodu z nim ;)

Opublikowano

heh racja ale ja wole wydać kase na nx ... bo jak kupujesz vip hacka i cie przyłapią to tak jak być kupił sobie bana >.< (ja tak miałem)

/// heh wiem, dobra zostawmy tą sprawę, bo trochę odbiegamy od tematu ;)

tCGj4L.png

Opublikowano

Zapytaj Blacka na gg. on będzie wiedział więcej ode mnie, nie znam cen ale na pewno coś kolo 20$

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze DZIAŁAJĄCE czity będą niedługo

Gram w combata ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Ja nie mogę jakbym chciał, aby jakiś fajny hack działał nie mam co robić tak się nudzę że chej kurcze dalsze czekanie to normalnie mordęga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...