Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Frejus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj dałem koledze zagrać na moim acc 23 lvl za niedługo pisze do mnie ze dostał bana na swoje konto. Ja wbijam na gamefirsta patrze a na moje tez zebrał ;/ Powiedziałem mu ze ma nowe sobie założyć i tez na nie bana zebrał ;/ Pomóżcie mi napisać ticketa na obandowanie mojego konta. Wymyślcie cos co ich przekona np. ze mi ktoś wbił na acc i jak chciałem grac to nie szlo a jak już wbiłem to pisało blocked. w treści wiadomości jak będziecie chcieli podać nick albo hasło czy tez login to wpiszcie tak '(tu wpisz login)' będę wiedział gdzie co. Za pomoc dam 3x5 i plusy w każdym waszym napisanym tutaj poście. Oczywiście nie poście zawierającym spam. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Niestety nie odbanujesz już konta, dostałeś bana i koniec nie ma możliwości odbanowania. K2 ostatnio wariuje i daje takie bany, nie ma możliwości odbanowani. Odpiszą Ci w tickecie ze zamałeś ich regulamin gry i tyle nie będziesz miał się jak tłumaczyć.. Jak napiszesz ze wbił ci ktoś to odpiszą że trzeba było pilnować konta. Po za tym sprawdzą po ip że są 3 takie same konta w wr i to jest ban za multi acc.

Do pomocy technicznej

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

No tak tylko pomyśl racjonalnie. Jest to samo ip co na innych kontach? jest prawda więc uznają to za multi acc zrozum to ich to nie obchodzi oni mają to gdzieś dla nich liczy się kasa a taki mały lvl to szybko się wbija..

closed następny twój taki temat śmietnik i warn

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...