Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Broń (Waszym Zdaniem)

_PsychoPl_

The best gun  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest wg. was najlepsza bro? AR w grze ?

• G36E / VALKYRIE
      19
    • M416 / CAMO
      12
    • FAMAS / G2
      3
    • M4A1 / DESERT WARRIOR
      3
    • AK47 / GOLD-PLATED
      3
    • G36KE
      5
    • M14 / WSZYSTKIE MODELE
      1
    • Inna
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych co dałeś w ankiecie to żadna :D Polecam Ci UMP45 z 50 bulletsami. Naprawde kosiarka. W pierwszy dzień kupienia UMP45 odrazu poleciał UNB+6 ^^. Nie wiem czy UMP45 to AR bo nie gram już w CA po zbanowaniu mi kont.

Opublikowano

M16A3 + skill = 0 wydania kasy + oraz satysfakcja że kosisz z podstawową bronią ;)

takie tematy nie mają sensu. patrz na rozrzut i moc broni i wybierz najlepszą

Opublikowano

m16 jest tak kur** celne ze aż szkoda komentować >.<

/// na 2 towers możesz spokojnie bez kolimatora walnąć head'a kolesiom na wierzy ;) więc jest to dobra broń jak na podstawową

tCGj4L.png

Opublikowano

polecam ci ak-47 gold z celownikiem laserowym

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

dlatego powiedziałem że potrzebny skill ;)

@down

no body is perfect ;)

Opublikowano

G36E VALKYRIE Jest Fajna ;p Mam na perma ;p

300 Post ;D

Opublikowano

jesli masz taki lvl jak na sygnaturce uzywaj tego G36E VALKYRIE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

AR: M16A3, AUG A1 BLACK, G36KE.

SMG: TMP, Uzi, UMP.

SR: SPR(Ta snajperka dla clanów z Clan Shopa), L96A1, <Zapomniałem> Air Force.

MG: Minimi, PRK, M60

:)

userbarwb.png
Opublikowano

M16A3- szpanuje :D

M16A3 ma dobry RoF : ) można nim kosić ; )

@Edit

@Lenart

Może takie tematy są nie potrzebne ale jednak warto by zrobić poradnik jaką broń dobrać do własnego stylu gry, niektórzy tak jak ja grają bez snajper, niektórzy tylko z 1 bronią, a niektórzy noszą cały arsenał z sobą w postaci 2x MG + Law/RPG przydało by się zrobić dobre połączenia broni jak grałem kiedyś z UMP'em i AK-101 to potrafiłem robić hedy z AK bez scope'a jak snajper, zależy jak kto gra : )

userbarwb.png
Opublikowano

G36 uniwersalna bron , coś o tym wiem . Ja strzelam z Tmp ( na krótkie ) I dobrze mi z tym . Poza tym musisz dobierać broń do mapy ( Albo mape do broni jak kto lubi ) Np nie polecam Tmp/ump na Kill Creeka chyba ze jest Bez snajperow

Gram w combata ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

@Lenart

Może takie tematy są nie potrzebne ale jednak warto by zrobić poradnik jaką broń dobrać do własnego stylu gry, niektórzy tak jak ja grają bez snajper, niektórzy tylko z 1 bronią, a niektórzy noszą cały arsenał z sobą w postaci 2x MG + Law/RPG przydało by się zrobić dobre połączenia broni jak grałem kiedyś z UMP'em i AK-101 to potrafiłem robić hedy z AK bez scope'a jak snajper, zależy jak kto gra : )

dokładnie, zależy jak kto gra, więc zrobienie takowego tematu jest dla mnie dość głupią sprawą bo każdy gra inaczej, sam widziałeś jedni mówią że M16a3 kosi, a inni że ssie. ja gram praktycznie na jednej mapie i z 3 broniami a dokładniej z MP5 albo UMP oraz m16a3 na 2 towers i koszę ;)

nie ma jakichś uniwersalnych zestawów broni, jeśli podałbym w tym temacie swój zestaw to grona antyfanów m16a3 zaczęły by spam, ale zobaczymy, może jutro zrobię taki temat, a propozycje można składać na PW/ gg

oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje ;)

Opublikowano

Jesli jestes w klanie i posiadasz 3 lvl, to polecam TMP ta bron wymiata ;p

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

G36E VALKYRIE jest najlepsza. na odległość i na niedalekie strzelanie.

Combat jest jak media markt nie dla idiotów

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Bywalec
Opublikowano

2UP ma rację TMP kosi miałem w rękach łatwo zabijać celownik jest polecam!Tylko wystarczy 1,200 gp i 3 lvl klanu ;]

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...