Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nk (Icytower) Hack

golot56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podam wam sposób w jaki za pomocą CheatEngine zrobimy COMBO które będzie wynosić tyle ile zechcemy

A więc zaczynamy:

1.Uruchamiamy CheatEngine i Icy Towera w Przeglądarce (Najlepiej Mozilla Firefox)

2.Robimy dowolne Combo i w czasie Comba Pauzujemy

3.W CE w polu VALUE wpisujemy taką liczbę jaka jest na pasku Comba i Klikamy First Scan

4.Wracamy do gry , Od pauzujemy i zwiększamy następne wcześniejsze Combo , kiedy to zrobimy pauzujemy i wchodzimy do CE

5.Wpisujemy w Value Liczbe Comba i Wciskamy Next Scan

6.Wyskoczyły nam 2 adresy które klikamy 2 razy i którym zmieniamy value(Prawy przycisk myszy->Change record->Value) na np. 100 (100 - Ilość Comba) (Pamiętajcie żeby zrobić to w 2 adresach)

7.Zamrażamy obydwa i wracamy do Gry . Kiedy zepsujemy Combo zaliczy nam Combo takie jaka zamrożona wartość Value

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

coś prawdopodobnie źle robisz, poszukaj w innym temacie ;p

@edit niech będzie tu masz linka do dobrego tematu, kieruj się nim wg instrukcji (tu chodzi o combosy): http://www.mpcforum.pl/topic/180433-icytower-na-nk/

ten jest trochę gorszy, ale ujdzie (tutaj samo "latanie" do góry): http://www.mpcforum.pl/topic/174167-nk-i-cheat-engline-icy-tower-d/

Pozdrawiam.

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Mały problem. Nie zapisuje mi. Znaczy, pojawia się liczba którą wpisałam, ale jest jakoby 0 kombosów. Ok, te kombosy wcześniejsze poleciały również za pomocą CE, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Albo nas oszukujesz.. Albo nie wiem.Wiem,że tak to nie zadziała,bo nie wiemy i nie powiedziałeś nam czy trzeba window list i np. Google chrome Icy Tower czy coś innego? Tak to można jedynie zrobić speedhacka,ale nie można w ten sposób.. Tylko inaczej.. trzeba wziąść chyba proces list lub window list i tam zaznaczyć nazwę przeglądarki u mnie wtedy wyskakuje takie 3 nazwy,ale inny adres jakby.Więc bierzemy te 3 sprawdzamy i tam gdzie wyskoczy nam,że można włączyć speedhacka to ustawiamy od np. 0,5(spowolnienie tempa) do 2,5 (tempo szybkie) Jeśli namieszałem wam i teraz nie wiecie co macie zrobić to przepraszam,napiszcie to postaram się łatwiej to wytłumaczyć.

Opublikowano

Mi działa nie wiem jak wam. Może spróbujcie z tego tutka:

http://www.mpcforum.pl/topic/180433-icytower-na-nk/

JESTEM FAJNY :D

ZBIERAM +

cooltext572507794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...