Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis Bot Na Kradniecie Kont ..

Pasztet2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All Mam maly problemik mam konto 1 rok na yt2game i nie gralem jakies 8/9 mies i zaczolem tydzien temu grac mialem slonko +9 pro do pvp kd 80% i stalka +9 woj pro kd ;/ dzis wchodze 4 sierpnia 2010roku wchodze Nieprawidlowe Id Lub Haslo /// id znali tylko koledzy /// i co mam zrobic takie eq to juz nie ma sensu grac bo dzieci maja boty na kradniecie poprzez id kont ;/ zal mi ludzi ktorzy tacy sa

JEBAC TAKIH NOBOW JAK ONI ! I HOJ MI Z TYM DAWAC + ALBO - MIE TO I TAK HOJ KONCZE GRE NA PRIVAH PRZEZ NOBOW ! TAK SAMO NA PL'U

592a52538f7d0_post-179889-0855581001280908545_thumb.jpeg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Masz zaje*bistych kumpli

2.Nie płacz,skoro to wszystko z twojej winy.

3.A moze usuneli z powodu braku obecnosci na koncie przez dluzszy czas?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

jak wiem to MPC Forum nie daje żadnych key ani hacków do kradnięcia kont , to już by była przesada :)

a po 2 poco grasz na takim chińskim gów*** , lepszy PL :]

reflink

Opublikowano

Jak jesteś noobem i robisz kod usunięcia postaci 1234567 to gratuluje. Na stronie wpisujesz id i kod usunięcia postaci i masz hasło do maga i do konta. Zawsze haslo to 888888 a do maga 888

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...