Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bony Na Moby W Grocie

NextNPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem już wiele filmików gdzie ktoś na około 90 levelu bierze spot mistyków w Grocie (często bez buffów) i nie pada (mam na myśli globale gdzie nie ma kd +5,hwangów,bonów 2500hp+) Więc się pytam jakie bony wbijać żeby nie padać w Grocie (ja na levelu 100+ i pro eq zwykle wykładam się przy więcej niż 2 grupkach zwykłych setou) ? Oczywiście poza oczywistym bonem hp ;) I czy ilość defa jest taka ważna bo chyba ci setou mają częste przeszywki...

Opublikowano

abs na diabły ;) obrona nie jest najważniejsza w tym wypadku :P a , i mi się wydaje że setau i paczka są na privach jacyś dziwni xD atakują z odległości , i wgl . ale mogę się mylić :D .

powodzenia :)

Opublikowano

Up ma racje oni na privach odbierają z daleka tak jak pniaki w red lesie tyle ,że dużo więcej :D Narób bonów na diabły i regeneracji PZ i powinieneś dac rade :)

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Tak jak już powiedzieli Bon na diabły i mi się dobrze expiło z trutką i omdleniem oczywiście krytyk też się przyda. :)

DAJ MINUSA

Opublikowano

THX wszystkim za odpowiedzi ( -/+ będą jak będę miał nowy limit) Tylko jeszcze mam male pytanie - czy silny przciwko diabłom powoduje , że zadają mi mniejsze DMG czy ja im większe ? A jeżeli ktoś będzie powtarzał opdowiedzi (szczególnie zaczynając od słów "tak jak UP napisał") to będą raporty :)

Opublikowano

Ci wojownicy to pryszcz, bo zdejmujesz ich na serie, gorzej z tymi co walą na odległość, przyda ci się jeszcze abs na strzały i dużo hp. Do tego minimum 60% na diabły, najlepiej obejrzyj film ZWIERZa jak expi w grocie, mówi co jest ważne itp.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...