Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Nx-Y

szatan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tej stronie można wypełniać ankiety i reklamy w zamian za NX jednak w Polsce nie ma ofert i myślałem zeby zmienić proxy??? moze by cos pomogło nie mam bardzo do tego głowy wiec dam wam strone moze cos poradzicie ;)

Jak cos to pisac xDD ;)

www.freenxcodes.com

Opublikowano

może spróbuj przez hotspot shielda, nie musisz się męczyć ;)

zresztą nie polecam takich stronek, bo pewnie będziesz musiał podać id i pass żeby jakoś "Doładowali" konto ;)

Opublikowano

lol no własnie dałem ten temat zęby ktoś mi pomógł (lub sam zrobił xDD) bo juz pisałem nie mam do tego głosy skąd mam wiedzieć co to jest ten hotspot shield??? XDD

Opublikowano

Tu ? ?

http://www.mpcforum.pl/topic/164794-tut-jak-zagrac-na-ca-us/

Ps. Sprawdzam ta strone

Zrobilem konto i to jest tak ze musisz link dawac przyjacielowi i te linki jak wejdziesz daja ci punkty :P i za punkty masz nx :D ale nie wiem czy to na eu dziala

Opublikowano

no ja też, działa ale na końcu trzeba podać numer telefonu ;D ale polskie się nie mieszczą ;)

Opublikowano

Hmm, nie musisz podawać passów z CA chyba na E-Mail maja wysłać Code mało prawdopodobne ;/

userbarwb.png
Opublikowano

ciągle pokazuje że zły numer. ja się z tym nie będę bawić i pewnie będzie to tylko na CA US, gdzie Nexon sam wprowadził taki system ;)

Opublikowano

ale podczas wymiany ich waluty na nx to coś trzeba podać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...