Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Komeda /Hack

Cornes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukałem na tym forum ze 3 godziny i nie znalazłem jasnej odpowiedzi co zrobic aby w pełni działała komeda /hack na kamermodzie od KaMeR1337. Gdy wystwiam szybkosc ataku ciut wieksza niz jest normalnie zaraz mnie wyrzuca z serwera i musze sie logowac ponownie. A jak ustawie szybkosc biegania to mnie cofa.

Prosze wiec o pomoc.

Opublikowano

No niestety sh i sa w kamermodzie nie są zbyt dobre. Polecam ściągnąć multihacka, gdyż z tym raczej nic się nie da zrobić.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Witam!

Szukałem na tym forum ze 3 godziny i nie znalazłem jasnej odpowiedzi co zrobic aby w pełni działała komeda /hack na kamermodzie od KaMeR1337. Gdy wystwiam szybkosc ataku ciut wieksza niz jest normalnie zaraz mnie wyrzuca z serwera i musze sie logowac ponownie. A jak ustawie szybkosc biegania to mnie cofa.

Prosze wiec o pomoc.

Co do wyrzucania - to przez internet.

Co do cofania - hackshield

Nic na to raczej nie poradzisz, a przynajmniej mi nic nie jest wiadomo na ten temat, a siedzę tu sporo i każdy temat na jaki się natknąłem z hackiem który miał nie cofać to w każdym był keylogger, więc się chyba nic nie poradzi...

Opublikowano

Z tego co widzę grasz na PL'u niestety nie da się nic zrobić, odpal po prostu Multi hack 8.0, a gdy już go odpalisz wpisz metin2mod.bin i będzie wszystko ładnie działało, conajmniej powinno.

Opublikowano

Tylko ja tego KamerModa miałem w Patchu 4.1 i nie mam pliku metin2.mod.bin w wolderze z gra;/ I przez to Multihack tez nie działa. Jakiego trzeba miec KamerModa do MH 8.0??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...