Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaja Exp Bota Andrzeja

Sulejman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak czy siak

"kwestia prawna: nie sprzedaje programu gdyż on nie został napisany przeze mnie, ja sprzedaje tylko i wyłącznie pomoc w sciagniecu i konfiguracji programu."

tak jak napisal, on tylko sprzedaje link skad mozna to sciagnac ;-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no dobra spolszyczy czyli wlozyl w to jakiś wysiłek i poświecił swoj czas na to a tu jakis debil sprzedaje gotowca za 10,98 zł a jeszcze wieksi debile to kupuja zeby on chociaz odpalił dzłke andrzejowi o ok ale nie cos takiego

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Ale gdyby nie on raczej byśmy nie mieli bo to on go znalazł -.-

A co do aukcji to jakieś dziecko to pisało looknijcie ile błędów :P

Tak myślisz ? Ja znalazłem tego bota tyle że po angielsku , kiedy andrzej był cichutkim i niczym nie wyróżniajacym się userem MPC .

"Przestańcie tak czcic anddrzeja" Owszem popieram , nie że chce go urazic , tylko poprostu takie spolszczenie botka w jego inteligencji jest banalne , a każy tylko "Andszeju koham ce" . Ludzie opanujcie się .

Całe szczęście że ja już wychodze z tego nałogu metina , i zachęcam wszystkich grających , bo spojrzałem na świat , i dosztrzełgem jakie gówno jest ten metin2.

co do tematu .Ludzie sprzedają konta na allegro , i GameForge nie może im nic zrobic , a to przez dopisek "sprzedaję tylko czas poświęcony na zdobycie super miecza +3" , a więc nie sprzedają itema lub konta ;)

Tak samo on . nikt mu nic nie może zrobic . koniec kropka .

Opublikowano

Tak to jest jak się napracujesz a laury (czyt. kase :D) kto inny zbiera ;P

525ffffff.png
Opublikowano

Ja tam sie nie znam, ale to jest zwykłe naciąganie i mowienie nie prawdy. Po pierwsze przynajmniej na MPC keylogerrów z Em2 jest bardzo mało. Na innych forach też. No chyba że na forach typu "gratis z YangHackiem i TradeHackiem, musicie podać tylko login i hasło". Czy takim czymś nie powinien się zająć UOKiK? No dobra może troche przesadzam. Ale Andrzej lub nawet Kokosz powinni dopisać. "Sprzedawanie bota na allegro i czerpanie z niego korzyści majątkowych, oraz wstawianie odnośników na forum MPC, a także linków widocznych tylko dla zarejestrowanych użytkowników jest ściśle zabronione i może wiązać się z konsekwecjami.

Taki dopisek jeszcze w ramce "Spolszczone By AndrzejT17" dopisać.

@edit

Down

:

Ale on nie poda odnośnika do orginału niemieckich hackerów tylko do spolsczonego przez Andrzeja i wystwionego dla użytkowników zarejesrownych MPC

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

@ Czyli jednak to jest nie legalne, jak aukcja została usunięta, mimo jego śmiesznego dopisku ;]

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ciekawe co z tmy co kupił chyba się to nie liczy..Miałem podobno sytuacje, ale to z 5lat temu na allegro, teraz nie wiem jak jest.

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Andrzej nic nie zrobi bo nie jest twórca programu , mogłaby sie doczepić osoba ktora EasyMetin 2 stworzyla , o nielegalne rozpowszechnianie programu za pobieraniem korzyści majątkowych . Kara grzywny 300-2000tyś zł bądz wyrok w zawieszeniu . Kolega może sobie problemów narobić . Aukcja długo nie pobedzie . Daje jej jeszcze 2 dni i allegro ja usunie .

Troche sie przeliczyłeś mistrzu już usuneli ;>

Ciekawe czy go złapali ale by były jaja pewnie by matke krzesłem bił :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...