Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaja Exp Bota Andrzeja

Sulejman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh, przecież tam jest wyraźnie napisane by andrzejt17 myślę że on zrobi z tym co trzeba :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

"kwestia prawna: nie sprzedaje programu gdyż on nie został napisany przeze mnie, ja sprzedaje tylko i wyłącznie pomoc w sciagniecu i konfiguracji programu." Coś mi się zdaje, że wszystko jest legalnie (chyba).

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Haha kolo mnie dobija tam pisze że dla MPC forum a tak wgl to ten koleś to dziecko bo napisał ,, z kad " a nie skąd wiec jeżeli to czytasz to wiec iż jesteś naprawdę głupi...

PS:Oszukałeś pisząc tą aukcje ponieważ wraca do miasta jeżeli jest tylko w m1 lub m2...A tak wgl to serio myślisz że ktoś się na to nabierze...?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@Up, jest Napisane a nie ,,Pisze"

Co do Tematu to widziałem Aukcje ,,Exp Hacka" o.O Exp Hack który chodzi do M1 potuje itd. koleś zrobił licytacje od <_<

OD KIEDY EXP HACK CHODZI ZA NAS I EXPI?

Oraz wątpie żeby Kto Kolwiek to Kupił, wzłaszcza że na Aukcji jest napis że to EasyMetin2, jeżeli kupujący będzie miał IQ powyżej 80 wpisze sobie w google i go znajdzie za darmo

Opublikowano

Możliwe że dzieciaki z jego rozumem kupią tego bota

Ale nie ma co się martwić :P

Może i andrzejt niech zacznie sprzedawać bota i jego poprawki wtedy by dużo chajsu zarobił :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

OMG.... ale się uśmiałem widząc to na allegro, ale widząc po IQ kolesia to będzie tylko stratny aukcje, nikt mu tego nie kupi ;p

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

OMG.... ale się uśmiałem widząc to na allegro, ale widząc po IQ kolesia to będzie tylko stratny aukcje, nikt mu tego nie kupi ;p

sa jakies limity o.O?

Opublikowano

[...] jest Napisane a nie ,,Pisze".

Obie formy wypowiedzi (pisze lub jest napisane) są poprawne, jak już kogoś poprawiasz to na przyszłość sam sprawdź to słowo w aktualnym słowniku...

31734109939576215597.png

Opublikowano

Andrzej nic nie zrobi bo nie jest twórca programu , mogłaby sie doczepić osoba ktora EasyMetin 2 stworzyla , o nielegalne rozpowszechnianie programu za pobieraniem korzyści majątkowych . Kara grzywny 300-2000tyś zł bądz wyrok w zawieszeniu . Kolega może sobie problemów narobić . Aukcja długo nie pobedzie . Daje jej jeszcze 2 dni i allegro ja usunie .

Opublikowano
Witam przedmiotem aukcji jest pomoc z botem do metin2. Jest to darmowy bot jednak ciężko go znaleźć w internecie działającego i bez żadnych keyloggerów. U mnie na aukcji kupujesz pomoc i informacje z kąd możesz ściągnąć czyściutkiego bota bez żadnego syfu.

On nie sprzedaje EM2 tylko mówi gdzie on jest.

Opublikowano

Za szafą! Buahaah nie mogłem się powstrzymać. On daje link do downloadu i pomaga w konfiguracji. Z resztą ona jest banalna bo wszystko po polsku.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Heh, ostatnio kupiły tego "exp hacka" trzy osoby, po 15 zł więc koleś ma 45zł ;) .

Pewnie wygląda, to tak, że ktoś mu wyśle kase, a on potem podaje link do tematu na mpc :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

Obie formy wypowiedzi (pisze lub jest napisane) są poprawne, jak już kogoś poprawiasz to na przyszłość sam sprawdź to słowo w aktualnym słowniku...

Jest napisane jest formą poprawną, a pisze jest Czasownikiem, którego w tym akurat zdaniu ma nie być. Ale dobra, są wakacje :P

Aukcja ciekawa :D chyba kupię :D cena tak kusi :D

57199140501148694665.png

Opublikowano

Kur@#$ przestańcie tak czcic andrzeja...On tego bota nie zrobił tylko spolszczył !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Ale gdyby nie on raczej byśmy nie mieli bo to on go znalazł -.-

A co do aukcji to jakieś dziecko to pisało looknijcie ile błędów :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ktoś jednak kupił

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...