Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Medali Konnych

Enderius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z rekawica w 6h mozesz niezmiescic w eq :P 60+ .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

OOOO to kupuję rękawice :D:D

A powiedzcie mi jeszcze jedno.

Czy jak na 2 expbotach wyexpiłem 28 lvl'e i różne itemy przerzuciłem na konto na którym gram a z tych kont nie będę już korzystał to istnieje jakieś ryzyko że dostanę bana ?? Np. jak ktoś mnie zgłosił ?? Bo nie chcę stracić postaci na której gram.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

OOOO to kupuję rękawice :D:D

A powiedzcie mi jeszcze jedno.

Czy jak na 2 expbotach wyexpiłem 28 lvl'e i różne itemy przerzuciłem na konto na którym gram a z tych kont nie będę już korzystał to istnieje jakieś ryzyko że dostanę bana ?? Np. jak ktoś mnie zgłosił ?? Bo nie chcę stracić postaci na której gram.

Po upływie 2 tyg będzi przedawnienie i bedą mogli cie cmoknąć w dupe ;*

Opublikowano

wielka prośba nie dropće medali na Phobosie bo ja tam zapchałem cały serw nimi w 2 h mi dopiło około 10 medali na początku szły jak ciepłe bułeczki a teraz nikt nie kupuje bo każdy ma ich full

Opublikowano

Powiem tak przez 6H z rękawicą powinno dropnac ci około 10 medali ale jeżeli jeszcze będziesz miał do tego wielkie szczęście u starszej pani to możliwe że nawet z 15 :)

To jest moja opinia co do dropu medali ;]

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

A ja ci powiem albo mało albo średnio albo dużo siedzialem na malpkach 2 tygodnie poweim ci średnio na dzień 30 rekord 40 a najmniej 6 hmm więcej już nic nie trzeba mówić no nie

?

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Hmm powiem tak...Ja bez rękawicy na dzień 2 botami wyrabiałem od 30 do 60 medali.Zarobiłem na tym w półtora tygodnia ponad 150kk (serwer Kirian).Ty powinieneś z rękawicą przeciętnie dropić 30-40 medali dziennie na jednej postaci więc opłaca się kupić.Lecz tak jak mówili inni wszystko zależy od szczęścia ;) .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Hmm powiem tak...Ja bez rękawicy na dzień 2 botami wyrabiałem od 30 do 60 medali.Zarobiłem na tym w półtora tygodnia ponad 150kk (serwer Kirian).Ty powinieneś z rękawicą przeciętnie dropić 30-40 medali dziennie na jednej postaci więc opłaca się kupić.Lecz tak jak mówili inni wszystko zależy od szczęścia ;) .

Napisałeś praktycznie to samo co ja wyżej tylko, że dodałeś to ile sam wydropiłeś.

Opublikowano

jeżeli będzie pech to dropniesz tylko 10 medali, a jeżeli będziesz miał szczęście to dropniesz i 50 medali. Tutaj wszystko kreci się dookoła szczęścia, ale wiadomo że dropniesz więcej z rękawicą złodzieja.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...